Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

kızlar herkese merhaba..giremedim uzun bi süre kusura bakmayın..sizi de yalnız bıraktım..çok kötü baş ağrısı çekiorum iki gündür migren sanırım..öyle bi ağrı ki Allahım düşmanımın başına vermesin.. okul deseniz inanılmaz derecede yoğun..bebek derseniz test yapamadım haftasonu malesef ağrılarla kıvranınca..hadi doktora gideyim dedim..bu haftaiçi doktorumda bir kişilik yer bile yok o derece yoğunluk var ayın 22sine anca yer bulabildim..adetimin geciktiğini doktoruma söledim telefonda test yapayım mı sizce dedim..psikolojik olarak çok etkileniosun sen biilosun da kendini dedi.normal bi gecikme de olabilir bebek de olabilir sana bırakıorum dedi.içim içimi yiyo tabi orası ayrı en güzeli muayeneye gel sen dedi.eşim de bunu duyunca tabiii yapmıcaksın test bilmem ne başladı hemen kaynanam ama şöle bişi söliim size ateşim hala 36.7 - 36.9 arası seyredio ve ne bilim içimde bi his var sanki bebişim benimlee Allahım yarabbim isteyen herkesin göbüşünü doldursun inşallah..sizi çok seviorum umarım bana kırılmamışsınızdır gelemedim diee

kırılmadıkta şu testi bi yap gözünü seviyim ya merak edioruz ben sana diorum sen hamilesin bi test yapmadınnn

Kizlar bugun keseyi gorduk cok sukur Rabbime bide haftasonuki sinavlari atlatim ustumden yuk kalkcak Rabbin herkese hayirli evlat nasip eylesin.....

canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim inş kalp atışlarınıda duyarsın sağlıklı bi şekilde rabbim kucağına almayı nasip etsin

sanirim benimde oyle ovulasyon donemim..daha 15 gun var.yani baska turlu belirti olmasi imkansiz neredyse.benim sis deil fakat adet olckmisim karnim agriyor ve gogus uclarim bile aciyor.hayirlisi bakalim.bana kalirsa da senin gobisde bebis var

Bende senin hamile oldugunu düşünüyorum yapmalısııınnn artık yaaaaaaaaaa :)

sanirim benimde oyle ovulasyon donemim..daha 15 gun var.yani baska turlu belirti olmasi imkansiz neredyse.benim sis deil fakat adet olckmisim karnim agriyor ve gogus uclarim bile aciyor.hayirlisi bakalim.bana kalirsa da senin gobisde bebis var

inş bitanem ama bencede sen yumurtlama dönemindesin aman bu haftaları kaçırma dikkatli ol eğer adetin düzenliyle adetine 14 gün kala kesin yumurtlama günün yinede 8.gününden başlasaydın gün aşırı 18igününe kadar gün aşırı beraber ol bence ne olur ne olmaz sen kaçırma

Bu arada aklım fikrim bebekte oldugu için bi geçmiş olsun bile demedim (( kusura bakmaaa
Allah şifa versin inşallah tez zamanda toparlanırsın yaa

Haa bi de ben mayıs topicigini açtım adet oldum ve bu aya yepyeni bi sayfayla başlamak istedim :)))

oh beee:) sonunda bir ses bir soluk alabildk. hakkında hayırlıısı olsun. ama bizi de merakta bırakma emi?

ohh ohhhh tebrik ederim kese göründü mü kaç haftada göründü ? bilgilendir beniiiiiiii noluuuuuuurr

aminnnnn evet ya arada ses ver merak ediyoz seni hadi hayırlısı güzel haberle duyalım senden testi ne zaman yapıcan?

biri bana doğru düzgün alıntı yapmayı öğretmeli yine gittim amacım dışında alıntı yaptım :) özge affet

anam Allah mı söyletti yoksam evren mesaj mı gönderiyor bilemedim ki şimdi Darısı başına en acilinden

:)))) kesinlikle öle evrenin mucizesi allah nasip etmediğini dile vermezmiş demekki var bişiler inşallahhh canım allah razı olsun senin kaç haftalık oldu şimdi sen kesesini görmedinmi

:)))) kesinlikle öle evrenin mucizesi allah nasip etmediğini dile vermezmiş demekki var bişiler inşallahhh canım allah razı olsun senin kaç haftalık oldu şimdi sen kesesini görmedinmi

ben umut doluyum bu sayfadaki herkesten çünkü gerçekten hepiniz iyi kalpli insanlarsınız ve Allah ım daime iyileri korur kollar.
ben bugün 4+6 oldum ama
ilçede yaşadığım için iki hastane var biri özel biri devlet ve gelecek haftaya kadar dolular randevu veya dışarıdan bakmıyorlar bi de ben çift rahim ameliyatı oldum 4 ay önce kendi doktorum şehirde şehir de bize 2 saat arabayla o da. aradım doktorumu acele etme dedi ama beta istedi düşün onu bile yaptıramadım işten de ücretsiz izne ayrıldım son 2 aydır öyle.. dünde hayır olsun kasıklarımda ağrılar başladı düşük sancısı değil ama daha önce iki kere yaşadığımdan biliyorum onu da ama neyse iste böyle ağrılı batmalı bi huzursuz karnın bölgem yarın özel bi klinik var oraya gidicem benim doktora kalsa hiç gelme dicek :) bıktı adam benden zırt pırt arıyorum yarın gidiyim hemen yazıcam size sonuçları ama kese görünmüyor galiba bu zamanlar

sağolasın canom o senin kalbinin güzelliği dua et bizede hamilelerin duası kabul olurmuş.. bitanem benim bildiğimde görünmez bu ara en erken 5.haftadan sonra görünür die biliorum hatta eminim ağrılarında normal rahim genişliomuş 3. aya kadar adet olcakmış gibi ağrılar olurmuş ama ara ara uzun sürmezmiş uzun süren ağrılar tehlikeli die biliorum rabbim korusun anladığım kadarıyla zor süreçler yaşamışsın dilerim rabbimden sağlıkla 9 ay sonra kucağına alırsın meleğini hiç sıkma canını rabbime emanetsin bidaha yaşatmaz inşallah ama yinede druna görün mutlaka bu arada ilçede nerde yaşıosun

hemen dua ettim sana ellerimi açtım ismini söyledim tüm kalbimle diledim olacak inşallah Allah'ım duysun sesimizi
sanırım benim ağrılar biraz tehlikeli gruptan hareket ettikçe ağrıyor iki gündür yatıyorum ve çok yavaş hareket ediyorum yarın bakalım ne diyecek doktor
ben kaştayım antalya ya bağlı baya uzak aramız bir de yolu berbat dönemeçli bol bol

rabbim kabul etsin allah razı olsun...yarın haberdar et aklına kötü şeler getirme benim komşumda çift rahimliydi hep düşük yapıodu ameliyattan sonra iki tane ewladı oldu hiç merak etme sen rabbimin izniyle bu son bak aralık ayında kucağına alacaksın rabbimin izniyle yarın drdan gelince hbrdar et kesesini göremesende kan tahlilinde çıkar herşey düşük riskin varsada ki inş.yoktur çıkar progestoron verio dr merak etme sen ihmal etme allahın izniyle herşeyin çağresi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…