Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

sen de haklısın. ne biliiim canım yaaa kaç aydır hüsran. insan biyerden sonra ne düşünceni bilemiyo. iyice dengesizleştim galiba ben:)

sen de haklısın. ne biliiim canım yaaa kaç aydır hüsran. insan biyerden sonra ne düşünceni bilemiyo. iyice dengesizleştim galiba ben:)

esttafurullah canım seni çok iyi anlıorum bende aynıyım yıllarca bekleyenlerde var ama umutsuz olma hemen pes etme rabbim büyük bak drada gittin yumurtan gelişmişti herşey güzel gidio nie ümitsizleşiosunki üstelik sen durumundan hbrdarsın ben yumurtladımmı ne kadar gelişti onu bile bilmiyorum ve içimde bi ümit var kendine gel cemreeeeeeeeeeeeeeee

Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Topic başlığım :)
Topic sahibi hamile yaa sözünü tutuyo kaçtı :)))))

Bı akıl verın lutfen ben ne yapayım son adet tarıhım 2mart ben hala olmadım ama adetım 2 gun gecınce test yatırmıstık 1 .20 cıktı suan hala adet olmadım ne yapayım bı akıl verın

saolasın valla iyi geldi destek olman.
neyse zaten benden önce seni öğrences :) nezaman düşünüon test yapmayıııı

saolasın valla iyi geldi destek olman.
neyse zaten benden önce seni öğrences :) nezaman düşünüon test yapmayıııı

sende sağol tatlım valla benim adetim asla gecikmez çok düzenlidir eğer sarkma olursa haftaya pazartesi yada salı yapıcam dursun biraz test yapmaktan nefret geldi valla artık :))))

İnşallah herkesin halis niyetle ettiği evlat duaları kabul olur. Bebek isteği duyan evli çiftleri görünce özeniyorum. Biz 4,5 yıldır evliyiz ve hala çocuk isteğimiz yok. Anne baba olma isteği içimizde yok ( neden böyle bilmiyorum, ama gün geçtikçe daha da ürkütücü geliyor bu duygusuzluk.

Allahım senden baska kımsem yok bılırım.caresızım yalnızım bı yanım umt dolu bı yanım husran.en sevdıgın kulların yuzu suyu hurmetıne bı cıkıs goster bana.içimdekı sıkıntıyı mutluluga cevır sen ol dersen olmayacak sey yoktur ne olur yardım et bızlere amın

sende sağol tatlım valla benim adetim asla gecikmez çok düzenlidir eğer sarkma olursa haftaya pazartesi yada salı yapıcam dursun biraz test yapmaktan nefret geldi valla artık :))))

test yapmaktan nefret edilir mi yaaa çok zevkli
Ben bu ay sırf heves olsun diye yaptım çıkmacayagını bile bile

Senin kafan iyice karıştııı
Ben uhibbukeeee :):)

Ayrıca negatiften zevk almıyom ama yapasım geldi yaaa çıkmıcanı bilerek yaptım :)

:)))) bencede karıştı diorumya beyin hücreleri gitti gittiii
kıs valla ben hiç sevmiyorum ya bikere bile gebelik geçirmedim gebelik nasıl olur o çift çizgi nasıl bişi hiç bilmiyorum ve sanki ben hamile olsamda hiç ikinci çizgi çıkmayacak gibi gelior

ozzggeeeee kendine geeel huuu huuuuuuu
Allahım öldürdün beni gülmekten burda:))))
ben yazmadım onu uhibbuke yazdı sana :))))))))

ayy hala gülüom gözümden yaş geldi

İnanın sesli sesliiii gülüyorum yaaaaaa :)))))
Allah razı olsun ikinizden dee tez zamanda hamile kalasanızzz emiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ne güldüm yaa:)))

:)))))))))))))) kıs bugün ben içmeden sarhoş oldum kafa gittiii

valla Allah senden de uhibbukeden de razı olsun. migrenim tuttu. başım çok ağrıyo bu akşam. öyle bi bakim diye girdim. çıkçaktım. şu iki topikteki karmaşa ve kendimi birden içinde buluşum çok komik geldi çok güldüm baş ağrıma da iyi geldi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…