- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
ama böle yaparsan olumlu olacaksada olumsuz olur çünkü sen beynine bu sinyali veriosun unutmaki bütün herşey hormonlarımızda beyin sinyaliyle hareket edio o dediğin şeyi ben 6 ay boyunca yaptım gerçektende olmadı bu ay diorumki olacak hatta şuan bebeğim benimle..allah ne demiş isteyin benden bende size veriyim istiyorum ve bu ayda hamile olmak istiyorum böle düşünmelisin
sen de haklısın. ne biliiim canım yaaa kaç aydır hüsran. insan biyerden sonra ne düşünceni bilemiyo. iyice dengesizleştim galiba ben:)
Ben kendime yeni topic açtım ya orada takılıyorum daha çok :))
Arada buraya da bakıyorum ama bu ay umutla herşeye yeni başladım :)
Sen nasılsın bakalım :)
slm canım senin topiğin adı ne arada onada takılırım :)))
Burda reklam olmasın diyomuşum
gebelik bölümünde zaten burda :9
esttafurullah canım seni çok iyi anlıorum bende aynıyım yıllarca bekleyenlerde var ama umutsuz olma hemen pes etme rabbim büyük bak drada gittin yumurtan gelişmişti herşey güzel gidio nie ümitsizleşiosunki üstelik sen durumundan hbrdarsın ben yumurtladımmı ne kadar gelişti onu bile bilmiyorum ve içimde bi ümit var kendine gel cemreeeeeeeeeeeeeeee
saolasın valla iyi geldi destek olman.
neyse zaten benden önce seni öğrences :) nezaman düşünüon test yapmayıııı
sende sağol tatlım valla benim adetim asla gecikmez çok düzenlidir eğer sarkma olursa haftaya pazartesi yada salı yapıcam dursun biraz test yapmaktan nefret geldi valla artık :))))
test yapmaktan nefret edilir mi yaaa çok zevkli
Ben bu ay sırf heves olsun diye yaptım çıkmacayagını bile bile
:))))))))ay cemree alemsin haa mazoşistmisin sen negatifi görünce zevk alıosunnn :))
:))))))))ay cemree alemsin haa mazoşistmisin sen negatifi görünce zevk alıosunnn :))
Senin kafan iyice karıştııı
Ben uhibbukeeee :):)
Ayrıca negatiften zevk almıyom ama yapasım geldi yaaa çıkmıcanı bilerek yaptım :)
Senin kafan iyice karıştııı
Ben uhibbukeeee :):)
Ayrıca negatiften zevk almıyom ama yapasım geldi yaaa çıkmıcanı bilerek yaptım :)
ozzggeeeee kendine geeel huuu huuuuuuu
Allahım öldürdün beni gülmekten burda:))))
ben yazmadım onu uhibbuke yazdı sana :))))))))
ozzggeeeee kendine geeel huuu huuuuuuu
Allahım öldürdün beni gülmekten burda:))))
ben yazmadım onu uhibbuke yazdı sana :))))))))
ayy hala gülüom gözümden yaş geldi
:)))) bencede karıştı diorumya beyin hücreleri gitti gittiii
kıs valla ben hiç sevmiyorum ya bikere bile gebelik geçirmedim gebelik nasıl olur o çift çizgi nasıl bişi hiç bilmiyorum ve sanki ben hamile olsamda hiç ikinci çizgi çıkmayacak gibi gelior
:)))))))))))))) kıs bugün ben içmeden sarhoş oldum kafa gittiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?