Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Ovulasyon testim yine pozitif çıkmaya devam ediyo bekledim bekledim bugun 6. Gunumdu dayanamadim yaptim cok heyecanlandim aglamaktan kendimi alamıyorum bhcg ve lh gebelikte arttığı icin ovulaayon testinden de hamilelik ogrenilebiliyormus duygularim cok karisik ne yapacagimi bilemedim yazip paylasiyim dedim kizlarrrr....

Bat ne zamandı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy ayyy ayyyyy tebrik ederim gözün aydın :) hadi hayırlısı Allah tamamına erdirsin nasıl sevindim anlatamam

folik asit 2 ay kullandm kan değerlerin normale dönünce dr adet olduğun günler dedi bugün kullanmaya başlıcm 5-6 gün kadar 3 aydır korunmuyorz korunurkrn 28 günde oluyodm şimdi 32 gün oluyo

ilk 16 gün önemli desene hayırlısı olsun hepimiz için.. moralini bozma çok panik yapma kendini üzme sen zorladıkça olmuyor ben iki sene öyle kastım olmuyor yoksa rahat bırak bir de son gittiğim doktor yatağa bebek yapmak için girersen olmaz dedi ne zaman akışına bıraktık o zaman ikinci seferde tuttu bak hepte kendimden örnek veriyorum çok sıkıcı oluyorum gitgide ama biraz boşla kendini

Ama diger forumlarda okuduklarima gore yumurtanin olusmasi degil catlamasi gerekiyormus yani pozitif ciktiktan sonra olma ihtimali daha büyükmus... Denedik sonucu göreceğiz inşallah...

yumurta çatlaması demek yumurtanın tüpe atılması demek bunun içinde hormonların düzgün çalışması ve belirli bir düzeye gelince yumurtayı bırakması demek şu an ne kadar yumurtamız bizim varsa anne karnındayken oluştu hepsi. ve o depolardan ayda bir salınıyorlar oluşum da buna diyoruz aslında oluşan falan yok çatlayan da yok bu halk arasındaki tabir.. kullandığınız ev kitlerine gelince zaten onlar yumurtanın gelişini haber veriyor çizgiler hafif hafif belirdi mi siz başlayın çalışmalara tabii bu benim görüşüm iyice koyulaşmasını bekleyince yumurta belki bir saat sonra atılacak ve siz sabah yaptınız diyelim testi ve siz heeeee bugün akşam yaparım dersiniz ve yumurta bozulur dağılır akşama kadar çünkü zaten en kaliteli sperm bile 10 saatten önce varamıyor tüplere kısaca ölmüş olur akşama kadar

Kızlar benm belimde ağrımaya başladı kasıklarımda sancıda var bugün kustum bide tüm gün mide bulantım vardı hafif hafif bat 17si acaba adet mi olucak ya eşimde test almış sabah yap diyo erken gebelik testlerinden almış off kafayı yicez ya belim kopacak sanki

ama böle yaparsan olumlu olacaksada olumsuz olur çünkü sen beynine bu sinyali veriosun unutmaki bütün herşey hormonlarımızda beyin sinyaliyle hareket edio o dediğin şeyi ben 6 ay boyunca yaptım gerçektende olmadı bu ay diorumki olacak hatta şuan bebeğim benimle..allah ne demiş isteyin benden bende size veriyim istiyorum ve bu ayda hamile olmak istiyorum böle düşünmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…