• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

tatlım keçiboynuzu kürü yapsana eşine eminim çok faydası olacaktır sonuçta sınırda olması sorun deil dua etki az,hareketlilik sorunu yada şekil bozuklugu çıkmadı sen bu şartlar altında gayet rahat çocuk sahibi olursun ama eşine keçiboynuzu kürü yap

cnm yapıyorm geçen yıl düğün öncesi yest yaptrmış 10 miilynda mm de 1 ay k.boynuzu ile 25 milyn oldu şimdi 2. ayındayz kürün inşallah daha da yükselir hareketlilik %25ten %75e çıktı

cnm yapıyorm geçen yıl düğün öncesi yest yaptrmış 10 miilynda mm de 1 ay k.boynuzu ile 25 milyn oldu şimdi 2. ayındayz kürün inşallah daha da yükselir hareketlilik %25ten %75e çıktı

yükselir tatlım onun çok faydası oluo bence allahım yardımcın olsun inşallah

sana ne oluyo yaaaa:41:
senin bat ına az kaldı bunları yapmana gerek kalmıcak inşallaaahh :))

bende yapıcam karar verdim alışveriş listeme incir ekledim :)

farkındaysan bu geri dönüşlerine pek cvp bile vermiyorum :52:
çünkü Allah'tan ümit kesilmes tabi ama, ben bitirdim bu ayı kafamda onu biliom :8:

yumurtan atılmadan ilişki olmalı bir de gün aşırı olmalı bir gün olmalı bir gün olmamalı... atıyorum yumurtlama bugünse senin çoktan dünden spermcikleri kapıda bekletmen gerekir her gün ilişki de sperm kalitesi düşüyor

Ama diger forumlarda okuduklarima gore yumurtanin olusmasi degil catlamasi gerekiyormus yani pozitif ciktiktan sonra olma ihtimali daha büyükmus... Denedik sonucu göreceğiz inşallah...

kız cemreeeeeee sana ne oluo hııı sen adetmi oldun yaw ewrene güzel enerji versene bu ay hamileyimm gibi daha adet olmadan öbür ayın planını yapıosun yaaaa

napim:) hayal kırklığı yaşamaktansa kendimi kötüye hazırlıom. ayın başında çok hevesliydim çünkü, biraz aşağı çekmek lazım bu hevesi, negatif sonuçla çok yüksek beklentiyleyken karşılaşırsam, yere çakılırım gibi geliyo:) bi bakıma önden tedbir alıyom diyelim. biraz da ben evrene diil evren bana güzel mesaj versin ama yaaaaa:9:

Mrb arkadaşlar hep takipteyim ama pek yazamıyordum iş dolayısı ile. Benim bat 16 nisan ama ben az önce dayanamayıp test yaptım bakın. Sanırım hamileyim ayyy ne yapacağımı şaşırdıöim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayirlisi olsun cnm..bu kadar erken belli oluyormu boyle dort gun onceden.cnm seni test yapmaya iten belirtiler vardi sanirim ne yasadin paylasabilrmisin..:nazar::1:

hayirlisi olsun cnm..bu kadar erken belli oluyormu boyle dort gun onceden.cnm seni test yapmaya iten belirtiler vardi sanirim ne yasadin paylasabilrmisin..:nazar::1:

Sağol canım. Dört değilde 2 gün vardı. Bu ay belim çok ağrıdı ara ara kasığımda batmalar oldu. Çok azda göğüs ağrım vardı

Sağol canım. Dört değilde 2 gün vardı. Bu ay belim çok ağrıdı ara ara kasığımda batmalar oldu. Çok azda göğüs ağrım vardı

bu belirtilerin birazı bana da gelse de bi umut ışığı doğsa içime :8:
kaç gün kala belirtilerin başladı canım???

Bel aprım devamlı oldu. Göğğs ağrım geçen hafta başladı. Kasık batmalarıda ara ara var

bi nevi adet belirtsi gibi sanirim.benim bat ay sonu ama gogsum agrio.bukadarda erken olmaz.bu ay var bende bi gariplik cnm sklyooo.normal olan seyler bile anormallesti.saol cnm bilgilerin icin.ins bizlere de nasip olur

bi nevi adet belirtsi gibi sanirim.benim bat ay sonu ama gogsum agrio.bukadarda erken olmaz.bu ay var bende bi gariplik cnm sklyooo.normal olan seyler bile anormallesti.saol cnm bilgilerin icin.ins bizlere de nasip olur

İnşallah sizede nasip olur. Ama normalde bende hiç adet belirtisş olmaz sessizce adet olurdum :) ama nasip öğlen ikş tane aldım bugün yapayım olmazsa iki gün sonra tekrar ederim diye ama çık :)

İnşallah sizede nasip olur. Ama normalde bende hiç adet belirtisş olmaz sessizce adet olurdum :) ama nasip öğlen ikş tane aldım bugün yapayım olmazsa iki gün sonra tekrar ederim diye ama çık :)

insallh cnm..yumurtlma gununu biliyormussun anldgm kadaryla.test flnmi kullndin yoksa hesaplyrkmi tahmin ettin

insallh cnm..yumurtlma gununu biliyormussun anldgm kadaryla.test flnmi kullndin yoksa hesaplyrkmi tahmin ettin

Ovulasyon testi kullandım ama hiç aynı koyulukta iki çizgi olmadı. Bide yumurtlama gününde fena bi kasık ağrım oldu tahmin ettim ve o gün çalışma oldu

Back