Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

tabiki cnm cok sukur yine halimize..ya bugunler bnm ovulasyon gunlerm ama emin olamyorum ovulasyon testi alsammi acaba :18:

Sen bilirsin...ovulasyon testinin çok faydasını görende var, kafayı onu takıp stres yapıp olucagı varsa da olmasını engelleyen de var :):)
Sanırım bu kişinin kendini bilmesi ile ilgili yani faydası olur diyosan yap...

Ama mesela ben kendimi biliyorum onu kullansam sürekli kafamda o olucak, oldu mu olmadı mı silik çıktı belirginleşti yok yumurtlamadım mı vs vsss kafay yerim :):)
Gerek yokk :)
Eski usul belirtilerle 3 aşağı 5 yukarı tahminle yapıyorum bişeyler

eski usul derken?kasik agrisi akinti flnmi yoksa baska bisimi:26:

Teşekkür ediyorum yaa inşallah güzel hbr çıkar arada batiyo arada ağrıyor gögüslermde dediğin gibi cok acı yok dokununca biraz var yumurtlama döneminde dokunamiyodm bile

kızlar adet yumurtanın çatladığı günden iki hafta sonra mı oluyor hep. standart mı bu

anldm cnm peki bu kasik agrisi yumurtlmdan oncemi yoksa yumurtlrkenmi oluo

Bende oncesindede vardi oldugu gun en yogun agri oluyo catladi bugun agrim azaldi canim biraz daha ama gosuste hassasiyet hala var asiri sis

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

anldm cnm peki bu kasik agrisi yumurtlmdan oncemi yoksa yumurtlrkenmi oluo

Tıbbı olarak çok bi bilgim yok ama ben agrı hafif haff başladımı dikkat ediyorum herşeye artıp bi daha azalıncaya kadar ki dönemi iyi degerlendirmeye çalışıyorum :):):)

Bende oncesindede vardi oldugu gun en yogun agri oluyo catladi bugun agrim azaldi canim biraz daha ama gosuste hassasiyet hala var asiri sis

çatladı mı sonunda seninki de. ben bekleme sürecine girdim artık adeti ya da bebişi bilemiyorum

ben kasık ağrısı olduğunda üşütüyorum diye düşünüyordum öncede daha dikkatli olmak gerek demekki.benim ,şimdi hafif başladı dünde biraz akıntım vardı.çatlıycak heralde o zaman

ben kasık ağrısı olduğunda üşütüyorum diye düşünüyordum öncede daha dikkatli olmak gerek demekki.benim ,şimdi hafif başladı dünde biraz akıntım vardı.çatlıycak heralde o zaman

Innsallah canim ya ewet yumurtlama doneminde boyle belirtiler oluyo walla bende bu foruma girince okudukca her gun yeni biseyler ogreniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…