• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Canim benim biraz duzensizlesti ama genel olarak 31 gunde bir oluyorum ovulasyon testime gore 18.gun yumurtladim bugunde catlattim :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

benimde öyle cnm 31 günde oluyor..bazen geçebiliyorda..benim 30 nisan tahmini..yakın zamanlarda die merak ettim o yüzden sordum..birlikte bekliycez ozaman :) inşallah hamilelik hbrleri veririz:34::1:

inş.... sana gelincede inan hiç belli olmuo kimisi gögüsünde tık yokken bile gebe olabilior bence belirtilere ben çok güvenmiorum en büyük belirti adet gecikmesidir bence adet gecikmesinden sora belirtiler olur die düşünüyorum ayrıca daha 20 nisana çok var benim gögüslerim daha 2 gündür böle oldu

evet bi yandan kendimi öyle teselli etmeye çalışıyorum, daha erken belirtiler için, diyorum ama,
nette okuyoruz bazıları regline 5 gün 6 gün kala öğreniyor hamile olduğunu, demekki okadar zaman önceden belirti hissediyolar ki test yapıyolar diye düşünüyorum. ozamanda canım sıkılıyo işte:)

inşallah inşallah hayırlısılaa :) daaaa insanlar neder acaba çığlık atınca:1:

Hicc umrum degil ne derlerse desinler bugun bide eltimin bebisine bakiyorum bakiciliga basladim cok tatli minnak elleri var ya :)

glsns ve elif88 :) size sormuşum bide kaç günde adet oluyorsunuz?

20 nisandı normalde de 24 nisana kaydı benim

doğum kontrol hapıyla 28 günde oluyordum ama kullanmadan önce 3-4 ayda oluyordum. bu ay bıraktım hapı o yüzden çatlama oldu da diğer aylar kaç ayda olur bilmiyorum.

Son düzenleme:
Hicc umrum degil ne derlerse desinler bugun bide eltimin bebisine bakiyorum bakiciliga basladim cok tatli minnak elleri var ya :)

ya bebekler bana pek yüz vermezlerdi:9::9::9::9: son dönemde gayet yüz veriyorlar hissediyorlar mı ne:23::23:

evet bi yandan kendimi öyle teselli etmeye çalışıyorum, daha erken belirtiler için, diyorum ama,
nette okuyoruz bazıları regline 5 gün 6 gün kala öğreniyor hamile olduğunu, demekki okadar zaman önceden belirti hissediyolar ki test yapıyolar diye düşünüyorum. ozamanda canım sıkılıyo işte:)

canım bence sen fazla kafaya takıosun ona kalırsa benim 6 ayım belirtilerle geçti belirtiye kalırsak 6 aylık hamileydim inan artık belirti umrumda deil sen sordugun için söledim bu ayda 7.ayım rabbim nasip etmişse şuan benimledir diorum sabrediyorum ve bekliyorum bence kesinlikle belirtileri önemseme

Allah'ımm senden baska kimsemiz yookk ..
Rabbimmm bizlerede hayırlısından evlatlar nasip eylee..
Bizleri ele güldürme,mahcup ettirme rabbimmm ...

ne biliim düşününce bu ay da hüsranmış gibi geldi. canım sıkıldı biraz.:37:

aaaaaaa:45::45:
Çok ayıpp daha bat ın b si yok ortalıkta neyin karamsarlıgı bu çıks çıksss :/
Hç sıkma canını hayırlı bi şekilde nasip edicek rabbim inşallaaahh :)

Allah'ımm senden baska kimsemiz yookk ..
Rabbimmm bizlerede hayırlısından evlatlar nasip eylee..
Bizleri ele güldürme,mahcup ettirme rabbimmm ...

Amiiinnnnnn cümlemizeee.....:16:

ya çok zor ben halen alışamadım şu ultrasona özellikle alttan işte... çok şartlama kendini kaderde varsa kaçış yok ama genellikle hemen adetinden sonra al ki randevularını yumurtalama zamanı ya da yumurta atıldıktan sonra döllenme olursa bebeğin yatağıyla oynamasın doktor.. bazı doktorlar özellikle adetin hemen biter bitmez gel diyor kimisi ciddiye almıyor hastasını ben adetim bitince gidiyorum ki yumurta atılana kadar zaman oluyor kurcalıcaksa doktor kurcalıyor altları :(
ama bu batmalar iyiye işaret özelilkle bıçak batar gibiyse yani sancı değil de dediğim gibiyse büyük ihtimal gebeliktir umutlandırıp hayallerınle oynamak istemem ama bana öyle oldu bir de göğüslerde hassasiyet öyle aman aman acımadılar ama dokununca bir sakınma hissi duyuyorum.. ya çok istiyorum senden güzel müjdeli haberler duymak hadi hayırlısı

az önce erken gebelik testi yaptm malesef negatif:( ama sol yumurtalıkta bi sertlik ve ağrı var dünden beri bat 14nisan ateşim yüksek yerleşme kanaması gibi 2 gün aralıkla lekede oldu neden negatif yaaa :((
kaç gün önce belli olur ki testi mi erken yaptk

canım bence sen fazla kafaya takıosun ona kalırsa benim 6 ayım belirtilerle geçti belirtiye kalırsak 6 aylık hamileydim inan artık belirti umrumda deil sen sordugun için söledim bu ayda 7.ayım rabbim nasip etmişse şuan benimledir diorum sabrediyorum ve bekliyorum bence kesinlikle belirtileri önemseme

ya kızlar bnde sizdenim bat 14 nisan 3. ayımız ama ilk kez fartklı belirtiler yaşadm az önce erken gebelik testi aldm yaptm ki daha önceki alarda hiç yapmamıştm buay farklı hissedince yaptm sonuç negatif :(((( arkadasın sölediği gibi 5-6 gün önceden öğrenn öğreniyo biz malesef:(

ya kızlar bnde sizdenim bat 14 nisan 3. ayımız ama ilk kez fartklı belirtiler yaşadm az önce erken gebelik testi aldm yaptm ki daha önceki alarda hiç yapmamıştm buay farklı hissedince yaptm sonuç negatif :(((( arkadasın sölediği gibi 5-6 gün önceden öğrenn öğreniyo biz malesef:(

canım daha 3.ayınmış sabret öbür aya inşallah olur sen hemen üzülürsen biz napalım bak 7 ay oldu yıl bile olan var sabret canım

Kızlar ya bugün batımdan önce hasta oldum, inşallah bebegimi düşürmemişimdir :(( ve normalde benim ilk gün az gelir bu sefer çok geldi böyle düşününce üzülüyorum :(

Merhaba kizlar bende araniza geldim:) gecen ay ilk asilamami oldum ama tutmadi malesef umudum bu ayda bende pco var ve yumurtlayamiyomusum doktorum olmaz demiyorum ama zor dedi ve ilac falan hic tedavi vermedi direk asilamaya gecti tutmayincada tup bebege gecelim dedi ama ben kabul etmedim bu ay kur falan yaltim batimda 17 si gerci yumurtlamam olm. Icin adette goremiyorum ki :(umutsuz vakaayim anlasilan benide araniza alinnn.

Back