- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın:)))
ben de merak ediyodum ne durumdasın diyeee.
hadi bakalım hayırlısı, evde hazır testin var dimi:)
ama olmazsa da tabiki üzülmek yok.
hemen yeni topiğe hep beraber taşınırız pılımızı pırtımızı toplayıp,
anca beraber kanca beraber:118:
haaa bi de ne dicem. topik sahibesi olmak da yakışır arkadaşıma :)
yazıcam mutlaka dün aksamdan beride yumurtlamanın olduğu tarafta hafiften bacağima dogru uzayan bi agrı var ilk kez oluyo böyle farklı tapkiler verdikçe vücudm heyecanlanıyorm çok umutlanmak da istemiyorm pzrtsiyi beklicm test yapicm olmazssa
buarada alttan muayene ilk gittiğimde yapmıstı o gün simir testide yaptydı cnm çok acımıstı ikinci kez gittiğimde ilk gidişimin izlerinden dolayı dr muayene etmeye çalıştı ama olamadm şimdi açıkcası bu konuda daha anlayışlı dr arıyorm ve vajinal ultrasona karşı tepki oluştu nsl halledicm bilmyrm
Heeeyyyy hani üzülmeeekkk yoktuuuuuu
Kendine sesleeennn ve de kiii "neyin karalarını bagladım beeenn daha bat ım gelmediiii, idrarda en erken bat ı 10 gün geçer çıkar (genelde),
bat zamanı kırmızılar gelse bile eeee daha ilk ayım tabi ki nasip olucak ama bu ay rahmim hazırlandı sonra ki ay olcaaaakkk inşallaaaahhh """ deeeee:):)
Vee hormonların dengesinii şaşırtma şimdiden
Zaten yolu şaşırmak için hali hazırda bekliyor uyanıklar
Bizim de bu ay öyle oldu gün aşırı ilkesi diye bişey olmadı bu ay yeniii :))
Nasibinde varsa olur bak bi ay da 2 kere ilişki ile hamile haberi alan var üzülme :)
selam bacılarım
dün bir temizlik yapmışım şu an belim iptal nefes alırken bile batıyor sanırım cereyanda çok kaldım saflığıma doymuyorum bir de boğazım şişti...
o sebeptendir anama gidicem bana baksın iki gün benim adam da iş gezisinde görümcem de anasına gitti...annnemlerde de net yok telden de faturaya yansıyor diye pek giremiyorum kısaca iki gün sooooora tekrar görüşürüz sağlıcakla kalın inşallah güzel haberlerinizi görürüm byes kızceler
aynen canim nasipte varsa olur.ablnda yengemde ilkleri icin cok ugrastilar ikincilerse hbrsiz tek iliskiyle geldiler:)kendini rahat birak diyolar o yuzden bana da.buarada ne kadar pozitifsn cnm sen yaaa
Slmm..Aranıza yeni katılıyorum.Kızlar 30-31 günde bir regl oluyorum bu ay 4 gün önceden 4 nisanda oldum en son. yumurtlama günümü denk getiremiyorum 3 aydır ya.tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Bebek istiyorum (
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ah bende su olumsuzlugu atabilsem icimden..tmm hayrlisi diorum sonra neden olmadiya donuyor olay.ruyalarima giriyor vallahi..insanoglu iste bazen sukretmeyi bile bilemyoruz
Naptııınnn sennnnn ://
Ya hu sen yeni cici anne deilmisin az keyfini sürseneee temizlik her zaman olur bırak işi gücüüü:)
Sen bebişine o sana alışma tutunma süreciiiii işleri dalıp onu yalnız bırakmaaaa :):)
Allah şifa versin bu arada ...
döndüğünde rabbim izin verirse biz burda olcaz hadi iyi tatilllerrr :):)
Haklılar sanırım çünkü hamileyim diyen herkes "bu ay olursa olur olmazsa olmaz dedim,kafama takmadım, bi iki kere yaptım" vs vs diyenler hep :):)
Geçen ay adet olunca yaşadıgım hayal kırıklıgından sonra buraya üye oldum ve kendimi toparladım...
Ümitsiz olmak kimseye yakışmaz...
Rabbimden ümidimiz kesmiyorum kesmedikçe de herşeye pozitif bakıyorum :) ve en azından huzurluyum :)
Bu aralar pollyanna takılıyorum
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.10 aylık evliyim 3 aydır kendimdeki değişiklikleri takip ediyorum işte bugün yumurtlama günüm bu sefer kesin diyorum ama yine hüsrana uğruyorum sonunda doktora gittim hiçbir sorunun yok yumurtalıkların tertemiz dedi çok şükür.ama beklemek çok zor.hayırlısı..Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..akışına bırakmak gerekiyo ama bırakılamıyo işte beni bi siz bebek bekleyen kadınlar anlarsınız aah ahhhh..
canım var mı belirtilerin? gelcek mi bebişin sence
valla tatlım sık idrara çıkma kasık ağrısı ve gögüs uçlarımda değişiklik var uçlarında kabarcıklar çıktı damarları çıktı şişti ve acıo dünde akıntım aşırıydı ama bugün normale döndü hafif var bu kadar :) tabi bunlara aldanmamak lazım kısmet bekliyorum canım sen ne durumdasın
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.10 aylık evliyim 3 aydır kendimdeki değişiklikleri takip ediyorum işte bugün yumurtlama günüm bu sefer kesin diyorum ama yine hüsrana uğruyorum sonunda doktora gittim hiçbir sorunun yok yumurtalıkların tertemiz dedi çok şükür.ama beklemek çok zor.hayırlısı..Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..akışına bırakmak gerekiyo ama bırakılamıyo işte beni bi siz bebek bekleyen kadınlar anlarsınız aah ahhhh..
ah bende su olumsuzlugu atabilsem icimden..tmm hayrlisi diorum sonra neden olmadiya donuyor olay.ruyalarima giriyor vallahi..insanoglu iste bazen sukretmeyi bile bilemyoruz
aaahhh ahhh
Ben 1 yıllık evliym ve 8 aydır deniyoruz bi düşüğümde var bir de..
Hiç sebep yokken çook uzun zaman bekleyen insanlar var...herşeyin bi vakti var ve mevla hayırlı zamanda nasip eder inşallah....
Seni çok iyi anlıyorum tabi ki beklemek zor günler ay gibi geliyor çoğu zaman...
Ben bu ay bunun çaresi olarakta farklı şeylerle meşgul olmak olarak buldum sürekli bişeyler meşgul olunca insanın kafası dagılıyo....
Bence seni iyice umutsuz eden o vesveseleri at bi kenara ...
bu kolay bişey deil o yüzden içinden her kurdugun olumsuz cümleye olumlu bi cümle ile cevap ver bence :)
Rabbim amansız dert vermesin nasip olucaaaakkk inşallah :)
ben hep derim sinyali göğüsler veriyo bence:) hadi bakalım senden güzel hbri alırız inşallah
benim göbeğimin altı biraz sert ve şiş gibi ama, çatlatma iğnesinden olduğunu düşünüyorum . bu ay iğne olduğum için, hiç bişeyi farklılık olarak göremiyorumki:) ilacın etkisi mi değil mi kestiremiyorum. ara ara regl olcakmışım gibi sızılarım oluyo, bu da gerçekten regl olcama işaret olabilir:)
ama göğüslerde tık yok:) bak göğüslerde bi değişiklik olsaydı biraz ümidim artabilirdi.
Bu yazdığınız belirtiler bilinç altına yerleştiği için aldanıyoruz aslında.sık tuvalet, kasıklarda batmalar vs...bende sürekli bu belirtileri yaşıyorum ama şak diye hasta oluyorum ya.çok sinir bozucu