Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Gunaydin kislat. Dun gece siddetli bi kasik agrisi ile uyandim. Ben normal sanip tuvalete kalkma geregi duymadim. Sabah kalktigimda kipkirmizi kan hic boyle olmamisti hemen acil doktora gittik. Acilde de kadin dogumcu vardi dr dusuk yapiyorsun dedi bi igne yapti. Kan testi yapti 23 cikti bu ne simdi anlamadim kimyasal febelik dedi dr pazartesi kendi dr uma gidicem of moral olarak hic bu kadar uzuntu yasamamistim cok kotuyum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun canım. her şeyin hayırlısı. vardır bir hayır

tam yumurtladığın zamanarda dr a gitme gitsen bile alttan ultrasonla baktırma çünkü gebe kalıp bilmeden ultrason yüzünden düşükte yapan bir kaç kişi biliyorum özellikle o ara yani döllenme ve yerleşme dönemi benden ufak bir tavsıye işte.. dr ların çoğu bunu önemsemiyor ama benim dr um bana söyledi ben bakın dediğimde olmaz dedi gerekçe olarakta bunu söyledi
güzel güzel haberler ver bize bacım :) yaz ama mutlaka

yazıcam mutlaka dün aksamdan beride yumurtlamanın olduğu tarafta hafiften bacağima dogru uzayan bi agrı var ilk kez oluyo böyle farklı tapkiler verdikçe vücudm heyecanlanıyorm çok umutlanmak da istemiyorm pzrtsiyi beklicm test yapicm olmazssa
buarada alttan muayene ilk gittiğimde yapmıstı o gün simir testide yaptydı cnm çok acımıstı ikinci kez gittiğimde ilk gidişimin izlerinden dolayı dr muayene etmeye çalıştı ama olamadm şimdi açıkcası bu konuda daha anlayışlı dr arıyorm ve vajinal ultrasona karşı tepki oluştu nsl halledicm bilmyrm

Son düzenleme:
çıkar kuzum özellikle bi marka var reklam olmasın burada.. eczacıya sor ilişkiden 4 gün sonra sonuç veren testi istiyorum de çat diye çıkıyor ben ilk gebeliğimde kullandım adetime 6 gün varken çıkardı hemen. ama şimdi acele etmedim adetimi bekledim

teşekkr ediyorm :)

mesela sen :49:
tmm tmm sustum:)
ama akşam namazını kılınca tüm bebek isteyenler ve senin için de dua ettim bunu bil canım benim.
iyi çalışmalar...

:)))
Allah razı olsun rabbim dularını katında en makbul dualardan eylesin inşalah:16:

senin 8 ay oldu dee mi denemelere başlayalı? ben bir sene sonra ilkine kaldım hiç korunmadan zaten doktorlar sağlıklı çiftlerde 1 yılda gebe kalma şansı %40-50 diyor düşün artık gerisini kimyasalı saymıyorum bile şimdi dolu dolu iki senelik evliyiz anca ikinciye kaldım
anam bu yumurtalar pek nazlı artık baksana olacak mı diye bekliyince olmuyor en güzeli koyver gitsin ben öyle dedim buldum hatta bu ay iki kere ilişki oldu yumurtaya iki gün kala oldu onlar da ve hiç öyle uzanıp beklemedim hemen ayağa kalktım olmaz diyordum tuttu bak
Aynen öyle nasip olduktan sonra bi bakıyorsun ki hiç olmıcak denen zamanda oluyor....
O yüzden bende kendimi üzmüyorum sonuçta ben elimden geleni yapıyorum nasibimde varsa rabbim verir diyorum :)

adet oldum kızlar :43:

Üzülme yaa demekki hayırlısı buymuş nasip bi daha ki ay birlikte bekleyecegin bir sürü kişi var bak umutusuzluk yok inşallah :)
Hamileyim kizlarrrr

Cok mutluyum rabbim herkese nasip etsin. Listemiz revize edilmiyo ndn acaba?

Gözüüüüünnnn aydııınnnnnn :)
Bu ne güzel bi habeeerrrr yaaaa :)
Rabbim sagıcakla kucagına almayıda nasip eylesin inşallaaaahhhhhhh :):nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Blackberrycimm en kisa zamanda kondurcam sana da bi gobus tatlim..telden giriorum burdan yapilmuo malesef :) Allah bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin ins :)

Hızımıza yetişemiyorsunnnn konu sahibemizzz:9:

Zaten sen hamilesin kesin belliiiii yeni topicigi açma zamanım geldimi acabaaaaaa :9:

merhaba benim de bat 14 nisan. ben de ara kanama olmadı. göğüslerim şiş karnım şiş ara ara adet olucak gibi karnım ağrıyor. ben 13 sabahı test yapmayı düşünüyorum ama pek umudum da yok. nasip artık. insan heyecanla bekleyince vucudunu dinler oluyo her belirtiyi buna yoruyo bu da psikolojik olarak bizi kotu etkiliyo bence. bence sen de yap ihtimalin daha yüksek bence hf sonu yap

hmm bende de adet öncesi kendimi çok şişmiş kilo almış hissederdm ara ara ağrılarm olurdu ama şişkinlik filan yok kendimi kuşlar gibi haff hissediyorm sol yumurtalıktan çatlama olmuştu dünden beri de soldan agrı gibibatmalar oluyo arada ama daha önce böle olmadıydı farklı belirtiler görünce heyecanm artıyo ama umutlanmak da istemyrm pztsyi bekliym diyorm az kaldı nsl olsa çünkü bide bnde garanticilik var önceden hem test yapasm var hem ya sonuç çıkmazsa diyorm sabırlı olmm lazım pzts olsn artik :)

slm kizlar simdi doktordan geldim biraz agrim vardi ddoktor gebelik testi yapti ve sonuc1,2 cikti gebelik yok gibi dedi ama daha once hep 0,1 cikiyordu ilac yazdi sizce ne yapmaliyim bt 18nisan

Tab sen daha iyi bilirsin ama ben senin yerine olsam bat a kadar beklerdim...
zira bat a daha var ve ne olacagı belli olmaz:)

günaydın
kızlaaaaaar:32::32::32::32::32::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::72::72::72::72:

Günaydııınnn ne güzel neşe buuu :):)

Gunaydin kislat. Dun gece siddetli bi kasik agrisi ile uyandim. Ben normal sanip tuvalete kalkma geregi duymadim. Sabah kalktigimda kipkirmizi kan hic boyle olmamisti hemen acil doktora gittik. Acilde de kadin dogumcu vardi dr dusuk yapiyorsun dedi bi igne yapti. Kan testi yapti 23 cikti bu ne simdi anlamadim kimyasal febelik dedi dr pazartesi kendi dr uma gidicem of moral olarak hic bu kadar uzuntu yasamamistim cok kotuyum..

Bu msjını görmeden önce müjdene yorum yapmıştım :(

Geçmiş olsun :(:(
Sen dün kan testinde mi ögrenmiştin hamileliği ? Bu kadar cabuk durum degişir mi ki yaaaa bence de başka bi doktora gitsene:(

Ben düşük yaptıgımda bi doktora gittim bebek düşmüş içerde parça kalı dedi hemen anladı... başka birine gittim tabi o hamilelik geçirdigimi anlamayı bırak içimde ki parçayı görmedi...
acele etme ama hakkında hayırlısı olsun inşallaahhh

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun, inşallah pazartesi doktorundan hayırlı şeyler duyarsın, üzülme inşallah en hayırlısı olur

kızlar bende batımdan 4gün önce yani bugün test yaptım negatif çıktı, battan önce oldugı için pozitif görmr ümidim yoktu ama yinede üzüldüm ya :((

Heeeyyyy hani üzülmeeekkk yoktuuuuuu :45::45:
Kendine sesleeennn ve de kiii "neyin karalarını bagladım beeenn daha bat ım gelmediiii, idrarda en erken bat ı 10 gün geçer çıkar (genelde),
bat zamanı kırmızılar gelse bile eeee daha ilk ayım tabi ki nasip olucak ama bu ay rahmim hazırlandı sonra ki ay olcaaaakkk inşallaaaahhh """ deeeee:):)
Vee hormonların dengesinii şaşırtma şimdiden :9:
Zaten yolu şaşırmak için hali hazırda bekliyor uyanıklar :9:

su ovulsyon gunlerinde illa ya esim hasta olur ya da ben.cok fena grip oldum,calisma yapck halim yok:50:

Bizim de bu ay öyle oldu gün aşırı ilkesi diye bişey olmadı bu ay yeniii :))
Nasibinde varsa olur bak bi ay da 2 kere ilişki ile hamile haberi alan var üzülme :)

Heeeyyyy hani üzülmeeekkk yoktuuuuuu :45::45:
Kendine sesleeennn ve de kiii "neyin karalarını bagladım beeenn daha bat ım gelmediiii, idrarda en erken bat ı 10 gün geçer çıkar (genelde),
bat zamanı kırmızılar gelse bile eeee daha ilk ayım tabi ki nasip olucak ama bu ay rahmim hazırlandı sonra ki ay olcaaaakkk inşallaaaahhh """ deeeee:):)
Vee hormonların dengesinii şaşırtma şimdiden :9:
Zaten yolu şaşırmak için hali hazırda bekliyor uyanıklar :9:

Bizim de bu ay öyle oldu gün aşırı ilkesi diye bişey olmadı bu ay yeniii :))
Nasibinde varsa olur bak bi ay da 2 kere ilişki ile hamile haberi alan var üzülme :)

Canım ya iyiki varsın ama az önce lavaboya gitmemle bi şok yaşadım hasta olmuşum hemde erkenden, arda bi böyle olurdu ama şaşırdım işte :( zaten bel ağrısı filan sabah düşündüm adet zamanımda böyle oluyorun diye sonra lavaboya gidince anladım bel ağrısının sebebini :(. Neyse evet üzülmemeliyim, Rabbim böyle dilemiş, nasip :)

Canım ya iyiki varsın ama az önce lavaboya gitmemle bi şok yaşadım hasta olmuşum hemde erkenden, arda bi böyle olurdu ama şaşırdım işte :( zaten bel ağrısı filan sabah düşündüm adet zamanımda böyle oluyorun diye sonra lavaboya gidince anladım bel ağrısının sebebini :(. Neyse evet üzülmemeliyim, Rabbim böyle dilemiş, nasip :)

aaaaaaa ne kadaaarrr güzeel erken olman :))
Çünkü zaten adet olucaksan bari erken ol erken bitsin veeee EN ÖNEMLİSİ erken olan bi daha ki ay kesin hamileymiş burda ki elif de öyle olmuş herkes rahimin hazırlanıyo demiş bu ay hamile :)))
Hadi hayırlısı hakkımızdaaa :)

Bende karar verdim bugün sökülürsem ve adetim kesinleşirseeee yeni bi konu accam :) yeni sayfayla dolu dolu başlıcam yeni ayıma :):)

canım hiçbi test yapmadan nasıl kimyasal diolar ya belkide çok yeni bi gebelikti değerler ondan düşük çıktı sen üzülme rabbim büyüktür hala kanaman varmı canım

Çünkü zaten adet olucaksan bari erken ol erken bitsin veeee EN ÖNEMLİSİ erken olan bi daha ki ay kesin hamileymiş burda ki elif de öyle olmuş herkes rahimin hazırlanıyo demiş bu ay hamile :)))

Bende karar verdim bugün sökülürsem ve adetim kesinleşirseeee yeni bi konu accam :) yeni sayfayla dolu dolu başlıcam yeni ayıma :):)

Evet bende öyle düşündüm, bikaç gün kârdayım :) çok şükür ya şuan içim çok huzurlu, üzgün değilim, teslim oldum Rabbime sabretmek ve Ona bırakmak en güzeli :). Yeni başlıgın müdavimi olacagım o halde :)

Evet bende öyle düşündüm, bikaç gün kârdayım :) çok şükür ya şuan içim çok huzurlu, üzgün değilim, teslim oldum Rabbime sabretmek ve Ona bırakmak en güzeli :). Yeni başlıgın müdavimi olacagım o halde :)

Bence de en güzel yolu bulmuşssuun maşallaah :)
Teşekkür ederim bende olumlu ya da olumsuz bi sonuca ulaşsam bugün hayırlısı ile yoluma devam edicem :)

Aslında adet oldugumu düşünüyorum ama cemrecinar kafamı karıştırıyo :9:

Teşekkür ederim bende olumlu ya da olumsuz bi sonuca ulaşsam bugün hayırlısı ile yoluma devam edicem :)

Hayırlısı olsun inşallah hakkında :) haberlerini bekliyorum :)

günaydın:)))
ben de merak ediyodum ne durumdasın diyeee.
hadi bakalım hayırlısı, evde hazır testin var dimi:)
ama olmazsa da tabiki üzülmek yok.
hemen yeni topiğe hep beraber taşınırız pılımızı pırtımızı toplayıp,
anca beraber kanca beraber:118:

haaa bi de ne dicem. topik sahibesi olmak da yakışır arkadaşıma :)

Back