Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmya okul çok yoğun bu aralar kusura kalmayın şekerlerim..eee var mı yeni hamiş haberlerimizzzzz kimler onlar bakiim
bi susayacını biliom hemen göbüşü kondurayım
![]()
Hayırlısı olsun hakkımda :)
Normalde adetim düzenli arada bi geç gelir oda benim stres yaptıgımda :) yani geç gelipte erken gelmeyen cinstendi bu ay değişilik olsun dedi herhalde :))
Yarın akşama kadar sökülmezsem yapcam ki yarın 3.gün...
Ama şuan müthiş sancım var o zamana kadar sökülürmüşüm gibi geliyo...
Bana sorarsan test yapman için erken, yapmadan önce negatif çıkma ihtimali yüksek asla moralimi bozmıcam diyerek yap :)
aynen oyle cnm agrimda vardi.zaten su yumurtlma olayina hic aklim yatmiyor.erken yumurtlyanlarinda adetlerinin erken gelmesi gerekmezmi?yani yumurtldktan 14 gun sonra.benim hic olmz oyle erken gelme fln.bakalim olmzsa gidicem bende onumuzdeki ay.bide simdi benim esim 6-7 ayligina yurt disina gidicek.gebelik olmazsa eger simdimi yoksa onun gelmesine yakinmi git mem mantikli sizce![]()
moral olarak iyiyim ama malum adet oldum ve şuan acayip sancım varrr
olsun buna da şükür:))
rahatsızlıkalrın oldugunu bilmiyordum rabbim kolaylık versiiinn :)
aayyyyy ne heyecanlı yaaa :) eşine ilk nasıl söyledin :))
(ne meraklıyım dimi :)) cemrecinar gel eşlik et bana)
Pazartesi hayırlı haberlerini bekliyorummmm valla sen kadar heyecanlandım :)Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin inşallaaahhh :)
Canım bu arada aldıgım testin üstünde adetten 4 gün önce sonuç verir diyor bakalım kısmet, ama tamam üzülmicem, bide ilk denememizdi ve tek denememizdi yani olmazsa üzülmemeliyim, senelerce uğraşanlar var dimi![]()
Sabah ilk idrarla dene canım olur mu daha iyi sonuç veriyormuş. Rabbim hepimiz için en hayırlısını nasip etsin inşallah :)
amiiiinnnnnn o kadar temiz geliyor ki duaların okurken gülümsüyorum huzur buldum... bacım benim doktor hep bi olumsuzluğa bizi alıştırdığı için benim adam yazık pek sevinemedi bir şey olacak diye korkuyor kimseye de söyleyemedik daha annem bile bilmiyor doktor sevinç yapıp yaymayın dedi çünkü ilk gebelikte öyle yaptık sonra hüsran olunca herkese hesap verdik.. ama kocam çok sevindi belli edemese her gece dua ediyor gizlicikten görüyorum :) darısı başına sağlıkla sıhatle
ben ilk testi gösterdim ve artık iki buçuk olduk evimizde dedim hemen anladı başladı sırıtmaya sonrası sarıldık koklaştık :) :)![]()
Bence de daha ilk deneme bi de asla üzülmeee :)))
Bak ben 8.ayı bitirdim ki burda yıllarca bekleyen var çıks çıkssssss![]()
ya kızlar afedersiniz ama çok aşırı akıntım arttı ben hayatımda akıntı şikayeti olan biri değildim gebelik akıntısı şeffafmış benimki beyaz kremsi bi akıntıneyin nesi bu anlamadım üşüttüm galiba yaaa
![]()
acaba soğan kürü yaptığın için olabilir ni canım
ayyyyyyy ne kadaarrr güzel yaaaa bende istiyorummmm bu sahnedeeennnn :))))
gerçekten canım burda kimden hamile haberi duysam kendim kadar seviniyorum sanki kendi bebegime bi adım daha yaklaşmışım gibi...
hele uzun yıllardır bekleyenler için diyorum rabbim benden önce versin biz şurda ayların hesabını yaparken onlar yıllarca sabretmiş ne demek yani....
hiç olumsuz düşünmeyin herşey çoookkk güzel olucak ve siz iki buçuk deil 3 kişilik bi aile olcaksınızzz inşallah![]()
Canım maşallah ya cok enerjiksin :) Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah :) ben bu topice hergün girip bakarım sende durumlar netleşene kadar :)
yaaa sorma uhibbukecim :)
şöyle hamile sayılarımız artsa da sorularımızı sorsak bol bol. hep aynı kişiye sormak olmuyo, fazla meraklılık oluyo ozaman![]()
ya kızlar afedersiniz ama çok aşırı akıntım arttı ben hayatımda akıntı şikayeti olan biri değildim gebelik akıntısı şeffafmış benimki beyaz kremsi bi akıntıneyin nesi bu anlamadım üşüttüm galiba yaaa
![]()
Evet herşeye rağmen keyfim yerinde rabbim amansız dert vermesin kimseye inşallaahh :))
İlgin için teşekür ederim yaa cidden saol :)
Yarın sabah test yaparsan hemen koş burayaaa haber ver emi bende merak ederim :))
bence deeeee:)
Yok muuuu ya huuuu dolu dolu hamileyim diye haykıracak cici bi anne adayııı :))
canım sana helal olsun yani benden önce onlara ver diyebiliosun gerçekten tebrik ederim seni allah kalbine göre versin inşallah
Hayrlısı olsun ama kendine dikkat et üşütmüşte olabilirsin ama hamile olma ihtimaline karşı ilaç içme ve kendine çook iyi bak :)
Tamam canım sabah namazına müteakip test yaparım inşallah :))
:) yok canım kullanmam ilaç soğan suyundan kaynaklıda olabilir diorum çünkü inanki hayatımda hiç akıntı şikayeti yaşamadım adet olmama bi gün kala olur oda normal olur bu baya yoğun ya dün normaldide bugün epey arttı biraz araştırdım gebelik akıntısı şeffaf oluomuş ama benimki beyaz ince ve kremsi bi akıntı kokusuda yok o yüzden sevinemedimde :) nese hayırlısı bakalım
amin cümlemizin inşallah..
Bu konuda cidden samimiyim ya...yıllarca bekleyen insanların imtihanı bence çok agır...sabretmeleri umutları hayal kırıkları insanların beklentisi ve bunların arasında caresiz bi çift....şurda 8 9 aydayım da kırk takla atıcam nerdeyse ne demek onların haliyle kendimi kıyaslamak...
(asla kendimi övmek için demiyorum rabbim kalbimi biliyo)
velhasıl çok ciddi mevzulara girdik:)
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah :))