Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

kizlar hazir aklima gelmisken burdaki tecrubeli arkdslara bu ay basima geken seyi soraym dedim.simdi normlde benm adetm 6 gun surer.yine oyle oldu.bu ay 9. gun akintyla birlkte kahverengi bisey geldi.normlde bole bisi olmz.diorumki sogan kurunun etkisylemi olmustr.yorumlarnizi beklyorum:31:

kizlar hazir aklima gelmisken burdaki tecrubeli arkdslara bu ay basima geken seyi soraym dedim.simdi normlde benm adetm 6 gun surer.yine oyle oldu.bu ay 9. gun akintyla birlkte kahverengi bisey geldi.normlde bole bisi olmz.diorumki sogan kurunun etkisylemi olmustr.yorumlarnizi beklyorum:31:

ben soğan kürü denemedim hiç canım yorum yapamıcam :31: kaç yıllık evlisin yaşın kaç?

Üzülme eğer şimdi nasip etmediyse mevla demekki daha hayırlı bi sebebi var bunu hatırlat kendine sürekli...

Bence deeeeee:):):)
Burda merak edende bi senle ben varız galibaaa :):)

Benimde arkadaşım 2 kere erkek doğurdugumu görmüş :):)
Rüyalarda ol bol doguruyozdaa gerçekten bişey yok :9:

Üzülme arkadaşım yaa nasip böyleymiş demekki mayıs ayında daha bi umutla birikte bat a gün sayarız inşallah :)

biz çok meraklıyız demek:52:
bi de biz anca rüyamız da mı görces acaba bu bebek olayını ahahhhahahahah:52::52::52:

canım sen adetliykenmi başladın ben 15 gün kullandım kan vs hiçbişi gelmedi benim adetimde 5 gün sürer ben 7.gün başlamıştım bende hiçbi farklılık yaratmadı geçen bahsetmiştim sadece akıntı ve sık idrara çıkma yaptı

canım sen adetliykenmi başladın ben 15 gün kullandım kan vs hiçbişi gelmedi benim adetimde 5 gün sürer ben 7.gün başlamıştım bende hiçbi farklılık yaratmadı geçen bahsetmiştim sadece akıntı ve sık idrara çıkma yaptı

yok cnm yednci gun basldm bende bende anlam veremdm.basina geldimi hic kimsenin die bi soraym dedm

yok cnm yednci gun basldm bende bende anlam veremdm.basina geldimi hic kimsenin die bi soraym dedm

içini temizliyodur belki yumurtlama günündür senin kasık ağrında vardı die hatırlıoyum bazen yumurtlama zamanı kan gelior nese bu ay bekle eğer hamile kalmazsan her ihtimale karşı doktora görün bence

ya kızlar yazdıklarımı okuyanlar vardır da ben görmeyenler için kısa bi özet geçip bişi sormak istyrm

şimdi bnm 14 nisanda adet olmm gerekiyodu ama 9-10 nisanda az az ara ile kahverengi akıntılar oldu bgn bişi yok yerleşme kanaması olma ihtimalı var gibi eczaneden test alsam yapsam belli olur mu yoksa adet gününe kdr bekliym mi çünkü ateş ölçmeyi takip ediyorm ateşim hala yüksek seyrediyo adet olack olsam düşmesi lazımdı

kızlar yok mu daha önce test yapıp deneyimlerini söyleyecekler?

Son düzenleme:
ya kızlar yazdıklarımı okuyanlar vardır da ben görmeyenler için kısa bi özet geçip bişi sormak istyrm

şimdi bnm 14 nisanda adet olmm gerekiyodu ama 9-10 nisanda az az ara ile kahverengi akıntılar oldu bgn bişi yok yerleşme kanaması olma ihtimalı var gibi eczaneden test alsam yapsam belli olur mu yoksa adet gününe kdr bekliym mi çünkü ateş ölçmeyi takip ediyorm ateşim hala yüksek seyrediyo adet olack olsam düşmesi lazımdı

bence yerleşme olabilir:34:
iki tane test al birini şimdi yap negatif çıkarsa, diğerini de reglin geçerse yaparsın

Evet en erken 14 ünde bekliyodum ama bat ım 16 ıydı :)
O daha da süpriz yapıp 6 gün önce dün geldi :9:

Çok aceleci adetim bu ay :)))

Ben demiştim umudumuz mayısa konusu benim diye:)

Yeni topic mi acsam hazır bu kadar aktifim :9:

Cnm gelecek ay kesin hamilesin. Bende hamilelikten once ki ay, erken oldum. Rahim hamilelige hazirlaniyo demislerdi bana. Icime seninki de öyle olacak gibi geldi.

bence yerleşme olabilir:34:
iki tane test al birini şimdi yap negatif çıkarsa, diğerini de reglin geçerse yaparsın

inşallah öyledr gerçi bu bizim 3.ayımız ama sperm sayısı sınırlarda eşimin o yüzden meraklanıyorm ilk ayda böle lekeler olmuştu ama 3-4 gün ve sürekli akıntılardı snr regl oldm bu hem 2 gün hem çok az olunca heyecanlandm biraz ama negatif çıkarsa diye de korkuyorm neyse denemektn bişi olmaz alıyım bari;)
teşekkrler

Cnm gelecek ay kesin hamilesin. Bende hamilelikten once ki ay, erken oldum. Rahim hamilelige hazirlaniyo demislerdi bana. Icime seninki de öyle olacak gibi geldi.

geçen ay bnde erken olmuştm bu ay ara lekelnmeler oldu az önce yazdm eğer test yaparsm da pozitf çıkarsa demek erken olduktan sonraki ay hamilelik doğru :)))

içini temizliyodur belki yumurtlama günündür senin kasık ağrında vardı die hatırlıoyum bazen yumurtlama zamanı kan gelior nese bu ay bekle eğer hamile kalmazsan her ihtimale karşı doktora görün bence

aynen oyle cnm agrimda vardi.zaten su yumurtlma olayina hic aklim yatmiyor.erken yumurtlyanlarinda adetlerinin erken gelmesi gerekmezmi?yani yumurtldktan 14 gun sonra.benim hic olmz oyle erken gelme fln.bakalim olmzsa gidicem bende onumuzdeki ay.bide simdi benim esim 6-7 ayligina yurt disina gidicek.gebelik olmazsa eger simdimi yoksa onun gelmesine yakinmi git mem mantikli sizce:32:

ben de yumurta günü ilişkiyi kaçırdım. üşütmüşüz ikimiz de halsizdik. bir gün öncesi ve sonrasıyla tutar mı bakalım

merhaba
normal adet gibimi geldı pekı?
6 gun erken gelmesı acaba yerleşme kanaması olabılırmı dedırttı bana acıkcası

Merhaba....
Erken gelmesine bende çok şaşırdım çünkü adetim genelde gecikmesi ile meshur...
Ama yerleşme olup olmadıgını anlamak için beklemekten başka şansım yok...çünkü normalde de adetlerim ilk 2 3 gün sadece kahverengi leke olup 3 .günden sonra kırmızıya dönüyo....
Ama hamile oldugumu da sanmıyorum çünkü ne gögüserde zerre hassaslık ne başka belirti yok...
Hayırlısı...

hala lekelenme seklindemi devam ediyor uhibuke

Evet hala leke ve kahverengi hayırlısı bakalım :)

Back