- 25 Ağustos 2010
- 12.098
- 769
canım tekrar test yapmısmıydın degerın artı mı ?
baharım bende sana sorcaktım herkese sordum nerdeyse...
22 ekimde 24.08
25 ekimde 54.13 çıkmış...
bana az gibi geldi sanki.?
sence ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım tekrar test yapmısmıydın degerın artı mı ?
baharım bende sana sorcaktım herkese sordum nerdeyse...
22 ekimde 24.08
25 ekimde 54.13 çıkmış...
bana az gibi geldi sanki.?
sence ?
canım ya daha hamılelıgın basındasın ondan bır adet olman geeken tarıhten 7 gun gecsın bak o zaman degerın yuksek oluyo zaten keseyı de ancak o zaman gorme sansın oluyo ee gec dollenmeysede 10 gunu bulur :) sen dert etme degerı yukselmıs madem daha da yukselıcek ınsallah.
sence değerin yükselmesi nasıl
o korkutuyo beni birazda.
teşekkürler canım umarım en kısa surede sizlerde bebklerinize kavusursunuz.
en az 2 kat yukselmesı lazım 2 gunde ee senınde yukselmıs zaten :) korkma canım keseyi gördüğünde rahatlayacaksın :)
Hapşuu cum mailinin altındaki lilypie resmini nasıl ekledin? Lilypie ın sayfasına girdim, kendime birşey seçtim. 3 . adımı da seçtim ama sonra ne yapacağımı anlayamadım.
Sen nasıl koydun?
iki test arasında 3 gün var ama :26:
offf moraliim bozuldu iyice ((
sonucum çıkmış....
22 kaısm... 24.08
25 kasım ... 54.13
28 kasım .... 91.22
çok az yükselmemiş mi kızlarr
moralim alt üst oldu
offf moraliim bozuldu iyice ((
sonucum çıkmış....
22 kaısm... 24.08
25 kasım ... 54.13
28 kasım .... 91.22
çok az yükselmemiş mi kızlarr
moralim alt üst oldu
Oflu nolur moralini bozma ve olumsuz düşünceleri negatif enerjiyi beyninden çıkarmaya çalış.
Nasıl düşünürsen öyle olur. Bak gör senin hamileliğinde yolunda gidecek, hayırlısıyla bebeğini kucağına alacaksın.
Ama biliyorsun süreç oldukça uzun ve her ay farklı problemler zorluklar yaşayacaksın. Miden bulanacak, hormanların değişimizden kaynaklı çok mutsuzmuş gibi hissedeceksin... vs. Bunların hepsi 3 aylık dönemde geçecek. Sen başlarda bu kadar endişelenirsen sonraki zorluklarda bebeğin çok etkilenir.
Sakın kendini helak etme, nolursun
baksana değerleri düzenli artmıyolar :'43:
Henüz gebeliğinin 4 haftası yeni bitti, 5. haftadan gün alıyorsun... Doktor değer artışına ne dedi?
Bu arada 2 tane bebeğimi kaybettim ben. Korkma.... güze şeyler düşün.
Eğer kötü bişey olsaydı değer düşerdi bu kadar günde...
doktor çarşamba çağırmıştı beni de ben bugün dahiliyeye gittim ordan doktora söledim
öyle kan verdim..
doktorum çarşamba çağırdı beni
doktor çarşamba çağırmıştı beni de ben bugün dahiliyeye gittim ordan doktora söledim
öyle kan verdim..
doktorum çarşamba çağırdı beni