- 18 Ağustos 2011
- 1.316
- 419
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tsh de moralimi bozdu ya 6.06 çıktı
hamilelikte 2 olması gerekiyomuş...
OfLu canım tsh falan nedir bilmiyorum ama canını sıkma, bilgisi olan arkadaşlar bunun çözümü olduğunu söylemişler, moralini yüksek tut
Bu arada 2 buçuk aylık evliyim 3 kez adet gördüm ve hiçbir yumurtlama dönemimde şu sizlerin belirttiği yumurta akı gibi vajinadan akan akıntıya rastlamamıştım. Muayeneden sonra doktorun verdiği fitilleri kullanmaya başladım. Yarın benim yumurtlama günüm netteki hesaplayıcılara göre ve bu sabah kalktığımda ilk kez o sıvıya rastladım, sevindim bi bakıma
Şimdi benim izlemem gereken yol nedir? Bu akıntıya göre halvet olmammı gerekiyo bugün?? :26:
Peki fitilleri kullanmaya devam ediyimmi? Fitillere gebelik oluşumunu engellermikiGünaşırı halvet tavsiye ediyorum cnm. Hadi bakalım bol şansssssssssssss
kızlar oncelıkle Rabbım tez zamanda sızı ıstedıgınız tum guzel seylere kavuştursun Ancak yazmıs oldugunuz 3-4 aydır hamıle kalamadım dıyenlere kızıyorum guluyorum gıbı ıfadelerınızı begenmedıgımı acıkca ıfade etmek ıstedım .Cunku hıc kımsenın neler yasadıgını ne durumda oldugunu bılemessınız herkes ancak kendı basından gecenlerı ve yasadıklarını bılır .Bakın saglık problemı bulunmayan ,hıc bır sekılde engelı olmayan ve hamıle olmak ıcın uygun gunlerı yakalayan bır cıftın 3 yada 4 ay bebegının olmamasını kafaya takmak gülünc bır olay degıldır helede kızalacak bır durum degıldır cunku hersey normal ve dogalken eger bır bebek olusmuyorsa dogal olarak ınsanlar bunu dusunur ve kafa yorar her ne kadar tıp sure konusunda farklı seyler soylesede o yuzden bence bazı seylerı yazarken kımselerı kırmamak uzmemek adına daha dıkkatlı olmak gerekır bılmem farkındamısınız ama bu topıcte suan bebek bekleyenlerın cogunlugu daha 6 ayını bıle gecmemıstır elbette sızın gıbı ıstısnalar var ama ne konustugumuzu bılmek ıyı bırseydır dıye dusunuyorum...
Peki fitilleri kullanmaya devam ediyimmi? Fitillere gebelik oluşumunu engellermiki
Ne için kullanıosun cnm fitili
kızlarr napıyosunuzzz? NEWARCH SEN NAPIYOSUN REGL OLMUŞMUYDUN SEN?
İyinim canım.. Heyecanla oflu nun haberlerin okuyodum.. Oflu.. Cum hiç canını sıkma tatlım.. Ben pek anlamıyorum o hormondan ama arkadaşların dediğine göre ilaçla dusurulebilen birşey mis.. Bence kaç zamandır beklediğin bu deger için sevnmelisin.. Hatta hamile kalabiliyor olduğunu anlamak bile guZel bir duygu olmalı.. Kutlarım tatlım dualarım seninle..
YESİL..cim evet adet oldum Pazartesi gunü.. Artık bu ay inşallah sıkı tutmayı düşünüyorum çalısmaları.. Yumurtlama gunu filan dinlemicem.. Gun asiri allah ne verdiyseBı de böyle denicem bakalım hayirlsi olur inşallah..Sen de durumlar ne alemde..
hadi bakalım kolay gelsin canım :) bizimde çalışmalar başladı yeni yeni bende gün aşırı çalışmayı planlıyorum ovulasyon testlerimde geldi bakalım görcez nolacağını :) senin yeni bat ne zaman canım?
Ovulasyon testini neren aldın canım ve ne kadardı.. Bn de sipariş vereyim diyorum.. Benim yeni bat 16 Aralık galiba.. 26 günde oluyorum çünkü.. Seninle battas tık yanlış hatırlamıyorsam gecen ay.. Senin ne zaman yeni bat..
evet canım battaştık ama ben erken oldum 2 gün :) şimdi benim yeni bat 14 aralık canım...
ben gg dan aldım canım bu kampanyalı ürün varya laboquick 20 ovulasyon 6 gebelik var 22.70 tl ye aldım