Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ofluuu canımmmm geldinmi dr dannn nollduuuu????
kızlarr kanı verdim saat 3 te tekrar hastaneye gidicem....
nolur dua edinnnn
tsh ye tekrar baktırdı doktor bide beta hcg ye...
İNŞŞALLAHH Bİ AKSİLİK ÇIKMAZ..
gebelik var dedi..
tshye tekrar bakıcak...
3te hastaneye tekrar gidicem..
tsh yüksek çıkarsa dahiliye ye gitmek gerekiyomuş..[/QUOTE
İNŞALLAH DÜŞÜK ÇIKAR CANIM TSH ÇIKMAZSADA ÜZÜLME İLAÇLA HALLEDERSİN O SORUNUDA TATLIMMM....
İnşallah canım sağolasın....HADİ HAYIRLI GÜZEL HABERLERLE GELİİRSİN İNŞALLAH CANIIMMM SENİN MARATON BAŞLADI HA OFLUCUM :) BU MARATONUN SONUNDA aLLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞALLAH MELEĞİNİ
gebelik var dedi..
tshye tekrar bakıcak...
tsh yüksek çıkarsa dahiliye ye gitmek gerekiyomuş..[/QUOTE
İNŞALLAH DÜŞÜK ÇIKAR CANIM TSH ÇIKMAZSADA ÜZÜLME İLAÇLA HALLEDERSİN O SORUNUDA TATLIMMM....
İnşallah gebelikte tsh en fazla 2.5 olması gerekiyomuş...
4 bile çıksa pazartesi dahiliyeye gidicem...
ALLAHIM yardım etsin...
çok korkuyorum
İnşallah canım sağolasın....
İnşallah gebelikte tsh en fazla 2.5 olması gerekiyomuş...
4 bile çıksa pazartesi dahiliyeye gidicem...
ALLAHIM yardım etsin...
çok korkuyorum
KORKMA CANIM YAA BAK NE GÜZEL HAMİLESİN TSH YÜKSEK ÇIKSA BİLE ÇÖZÜMÜ VAR İLAÇLA GİDERİLECEK Bİ SORUN... ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESİN CANIM BENİM GÖR BAK HERŞEY GÜZEL OLACAKKK HADİ İÇİNİ FERAH TUT BİRAZ BEBİŞİNİDE KORKUTMA KIZ KORKUPTA
gebelik var dedi..
tshye tekrar bakıcak...
tsh yüksek çıkarsa dahiliye ye gitmek gerekiyomuş..
nolur dua edinnnn
nolur dua edinnnn
nolur dua edinnnn
hemşerim ALLAH RAZI OLSUN SAĞOLASIN....cnm öncelikle rabbim bebeğini hayırlı kılsın çok sevndm senın adına,,
dün eşimle dışardaydık akşam eve girer girmez oflu dr gidiceti deyip b.sayara koştum eşim acayip guldü :)
ço mutlu oldum kesinleşmiş bebeğin darısı tüm isteyenlere inş.
ablam ebe onu aradım sonucunu okur okumaz,normal dedi bazı hamilelikte olabılıyomuş
ve tedavi ediliyomuş bı çok kişi varmş böyle ama 9 ay sonra bebeklerine kavuşuyolarmış..
sen içini ferah tut rabbime dua et onun kudretıne sığın dualrım seninle cnm..
Cnm dışarı çıkcam senın için girdim 2 dk bakayım dedim korkma cnm hiçbişey çıkmıcak bak senın yanındayız yüksek çıksada korkma tatlım gözetim altında heray kadın doğuma giderken dahıleyeyede gidicen kuzenı aradım senın sordum Allahım yanında olsun senle bebişinin
canım hiç korkma bişi olmıcak sanada bebeginede inşallah biraz kendini topla bebeginide üzme ne olur dermansız dert vermesin rabbm kimselere bide senden bişi isticem ben kuran bilmiyorum(benim için meryem suresini okuya bilirmisin bende sana tefriciye okurum olurmu kimse okumuyor benim için uzunmuş vakitleri yokmuş falan filan
arkadaşlar ben her ay düzenli adet oluyordum en fazla 2 gün gecikmiştir 1 buçuk senelik evliyim 1 senedir korunduk 6 aydır çocuk istyoruz bu ay adetim 9 gün gecikti kaç gündür idrar testi yapıyorum ama hep negatif çıkıyor kan testi yaptırmama gerek varmı sizce bazı arkadaşlardan dıuymuştum idrarda belli olmayabiliyormuş bazen ne yapacağım bilmiyorum
arkadaşlar ben her ay düzenli adet oluyordum en fazla 2 gün gecikmiştir 1 buçuk senelik evliyim 1 senedir korunduk 6 aydır çocuk istyoruz bu ay adetim 9 gün gecikti kaç gündür idrar testi yapıyorum ama hep negatif çıkıyor kan testi yaptırmama gerek varmı sizce bazı arkadaşlardan dıuymuştum idrarda belli olmayabiliyormuş bazen ne yapacağım bilmiyorum
CANIM BEN HER OKUDUĞUMDA HEPİNİZE DUA EDİYORUM...
ŞİMDİ DE OKUDUM...
bende arapça bilmiyorum sana bir site adı veriyim özelden ordan türkçeden oku...
önemli olan arapça okumak değil..
her zaman niyet önemli...
adet olduğun zaman söyle okurum ben bitanem