Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kIZLARRR NAPIYOSUNUZZZ ?? BEN TEMİZLİĞİ YENİ BİTİRDİMMM ÇOOK YORULDUMMMM YAAAAA
ayrıca 2 haftadır falan koyu kıvamlı bembeyaz akıntım var.kokmuyor yanma falan da yok.geçen reglim tam gününde 24 ekimde gelmişti ama sadece 3 gün sürdü.2bugün regl olmam gerek..
4-5 gündür eğilirken belim ağrıyor..
bir de kasıklarımdan bazen bacağıma doğru ağrı oluyor..
karnımda kıpırdanmalar oluyor gaz gibi..
18inde kahverengi kanamam oldu azıcık ve bitti geçti tek seferlikti..
inşaallah hamileyimdir yaaa..
sizce nedir kızlar ???
ohhh ne güzell eline sağlıkk benim evde berbat yapmam lazımm ama sabah nöbetten çıktımm kollarım kalkmıyorr berbat bir nöbettii offfff
niye kimse benim yazdıklarıma cevap vermiyor anlamıyorum birdaha yazmıyım bari belliki kimse beni tınlamıyor((allah hepinizin gönlüne göre versin
4 gün kaldı adetime kızlar heycanla ekliyorum gögüslerimde agrı yok ama büyüme var ayrıca mide bulantım var yemek yedikten sonra bu hafta iki kere oldu agzıma geri geliyor yediğim dolu dolu kusmuyorum ama yedikten sonra çok bulantım oluyor ara arda kasılmalarım iğne batması gibi umarım hamileyimdir birde çok sıkçişe gidiyorum saat başı tuvaletteyim gece tuvalete kalkmam ben gecede kalkmaya başladım umarım piskolojik degildir ve marım ilki gibi bebegim beni bırakıp gitmez saglıklı sihatli dogar inşallah
o zmn bugün benim yumurtlama günüm,düb akşamdan başladı.İnşallah geceye kadar devam eder. :) ne kadar sürüyor acaba;hiç farketmedim.ben korunmayı bırakmadan önce doktora gittim kızlar. her şey temiz çıktı. 1 kasımda adet olmuştum. 12-15 kasım yumurtlama dönemin demişti. adeetim biter bitmez korunmayı bıraktık.
ve dikkat ettim 12-15 kasım arasında daha çok akıntım, her ay bir kaç gün çok yoğun akıntım oluyordu ama ben bunun yumurtlama gününden kaynaklandığını bilmiyordum :)))) kesin üşüttüm diyordum sıkı giyiniyordum.
o zmn bugün benim yumurtlama günüm,düb akşamdan başladı.İnşallah geceye kadar devam eder. :) ne kadar sürüyor acaba;hiç farketmedim.
canım tınlama ile ilgili değil,bilgi sahibi olmayanlar haliyle yanıt veremiyor.Mesela benim dünden beri yumurta akı kıvamında akıntım var,iç çamaşır resmen afedersiniz ama altıma kaçırmışım gibi.Yumurtlama belirtisi miydi bu? (bak ben de bilmiyorum,ne olduğunu. )
bunu duyduğuma çok sevindim dün ovulasyon günümdü,o gün olcak diye şartlamıştım,ilişki olmammıştı,üzülüyordum.4 gün sürüyor yumurtlama dönemi canım. bir ayın her günü hamile kalabilirsin. ama yumurtlama dönemi daha garanti oluyor. bu 4 gün boyunca çok çalışmak gerekiyor
canım umarım hamilesindir benimde regli günüm 28 kasım pazartesi sanırım regli günlerimiz yakın. umarım sende bende hamileyizdir. ve burdaki bütün arkadaşlar
Teşekkürler canım cvp yazdığın için.yumurtlama dönemindesin demekki öyle diyorlar:)
aynı günmüş ikimizinde umarım ikimizde hamile oluruz senin belirrtilerin varmı peki canım
Teşekkürler canım cvp yazdığın için.
Şimdiye dek hiç dikkat etmioyrdum;bu ay dikkatimi çekti.İnşallah sıklaştırcaz ilişkileri bugünlerde.
geçen hafta belirtilerim vardı ama bu hafta pek yok. sadece sürekli halsizlik oluyor. bu ay nedense eşime kahvaltı hazırlamak için bile zor kalkıyorum. bana ölüm gibi geliyor.
doktora muayeneye gittiğimde simir, hormon,tiroit her şey temiz çıkmıştı ama aşırı kansız çıkmıştım. doktor hem Ferrum fort hemde folik asit hapı vermişti. belki bndan dolayıda halsizliğim olabilir. inşallah hamileyimdir. ptesi öğrenicem
Yeni gelebildim, oflunun sonuç ne oldu kızlaar...