- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
canımmmm yükledim oldumu acaba
ay negüzel bi resimdir bu böleeeeeeeeeeee:):):):): darısı başıma ,darısı başıma, darısı başıma X 100 kere:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmmm yükledim oldumu acaba
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tekrar tebrik ederim kuzummmmm :))))))))))
beraber doğururuz inşallah
ay negüzel bi resimdir bu böleeeeeeeeeeee:):):):): darısı başıma ,darısı başıma, darısı başıma X 100 kere:)
oflucum canım benim ya gerçektenmiiiiiiiiiiiiiii çok iyi canım ya
ay çok heyecanlandım ya
canım benim ya... dularımda olacaksın.. inşalah olacak.
insanlar garip kuzummm..
böle bşy de kıskanılmazki cnm.. sen hamileysen seni ilgilendirir ben bunun neyini kıskanayımki garip geliyor..menepoza kadının kendi giriyor heralde belirtilerini bildigine göre..cahil insanla muahbbet etmiyceksin valla insanı sinri ediyorlar... banada kısırmısın diyen oldu.. biride yapamıyosanız ögretelim dedii...
anlatsam bitmez inan sırf milete inat dogurasmvar o dereceye getirdiler..
hADİ HAMİŞLER BOL BOL DUA EDİN BİZLERE SİZİN DUALARINIZ KABUL OLUR... OFLUNUN UĞURUNA İNANIYORUM BURDAKİ HERKES EN KISA ZAMANDA KAVUŞACAK İNŞALLAH BEBİŞLERİNEEE
en kısa zamanda inşallah canımmmm. en kısa zamanda gelsin bebegin
gerçek tabikiiiiiiiiiiiiiiii :)))
heycanlanma kız stres yokkkkkk....
minik gelinim DARısı SİZEEEEEEEEEEEE İNŞALLAHHHHH (AMİN)
ben diğer ikisindede aynı şeyleri yaşadım bu seferde kaybetmekten korktuğum için abartıyorum sanırım bi ses sürekli acabamı diyoda duymalımıyım bilmiyorrum çünkü benim iğne vurulmam gerekiyo kaygılarım büyük de rabbim cümlemize hayırlısını nasip etsin
inşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşş rabbim kondurmuş olsun göbegimeee melegimi..
olabiliyomuş tabiki... :)
yerleşme kanaması diyolar...
umarım öyledir...
her şey gönlünce olur inşallah
diğer ikisi derken bu belirtilerle 2 defa hamile kaldıysan canım sanırım yine hamile olabilirsin bu arada iğne ne için düşük içinmi
ya kızlar ilginç bşy oldu.. saçımı yapıyordum düzleştiriciyle.. biden ayagımın altından yer kaydı gibi oldu.. nsl desem baş dönmesi gibi etraf dönmedi... ayagımın altından biri yeri çekti gibi oldu..allahım biden acaip umut dogdu içime kızlar... kendi kendime gelin güveymi oluyorum yoksa..
yok bebeğim pıhtılaşmam var benim ama beklicem biras hayırlısı
İNŞALLAH BEBEKTENDİRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR