- 25 Ağustos 2010
- 12.098
- 769
ben öyle hissetim.bu sene çevremde hamile olan herkes kız bebek bekliyor.sen de onlardan birisin gibi geldi bana:)sağlıklı olsunda gerisi boş di mi aslında.maksat muhabbet
tabikiii maksat muhabbbetttttttt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben öyle hissetim.bu sene çevremde hamile olan herkes kız bebek bekliyor.sen de onlardan birisin gibi geldi bana:)sağlıklı olsunda gerisi boş di mi aslında.maksat muhabbet
fırsatım olursa çekerin tatlım
hadi yaaaaaaa ama bence sevinmelisin bak gecen ay düşük olmuş ve hemen hamile kalmışsınnn :)
2 aylık olana kdr kimseye söleme ondan sonra sölersin ...
valla çok sveindim dua et bana ve isteyen herkese:)
hadii çek de koyy bizde görelimmmmmmmmm
canımmmm olcak tabi.. bebegin seni sen bebegini bekliyorsun. o da annesine ne kadar özlemle kavuşmayı bekliyor.
canım bak sana bir kaç tüyo vereyim gerçi bende çok çömezim ama yinede kendi çapımda anlatayım.
canım her ilişkiden sonra eşim bacaklarımı havaya kaldırdı tuttu. öyle kaldırdıki gülmekten ölüyorduk boynumu kıracan diyodum
bide canım ben hemen banyo yapmadım. 12 saat sonra banyo yaptım gerçi çok günahmiş ama allahım affetsin inşallah.
bide biz çok sık yapmadık.
inşallah canım haberlerini bekliyorum
canım geçen ay arkadaşlara anlattım.inanki millet sadece kıskanıyo çekemiyo. düşük yaptım. insan bi teselli eder üzülme der.hiç yardımcı olan olmadı.
hani ben bi ara hararet basıyo diyodum ya. komşuya söyledim bana 2 gündür hararet basıyo dedim. ne dese begenirsin?
menepozamı giriyon yoksa demezmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
nasıl üzüldüm...
insan hamilemisin falan der...
bu sefer kesinse eger kimseye söylemicem dediğin gibi.
sen kan testı yaptırdın mı cnm
hatunlarım ya kafama bişeyler takılıyo demin kocakarı yöntemlerinden çamaşır suyunu denedim köpürdü fena belim ağrıyo sağ tarafım azcıkın batıyo demin peynir yedim çok fena içim kalktı canım acayip bişeyler istiyo ama ne bilmiyorum bol bol rüya görüyorum hemde her gece donuyorum tir tir titrediğimi hissediyorum ateşim sürekli 36.6 bazen 37.2 değerlerde gidip geliyo üstelik pıhtılaşmam var bat da 2 aralık falan olması lasım napıyım ben peki((((((((((erken gebelik kan dışında nasıl öğrenebilirim yada aranızda böyle şeyler yaşayan oldumu yada abartıyomuyum
ay canım benim ya gözlerim doldu okurken nedense rabbim isteyn dileyen herkese versin içindede bizlere
ağrıt canım seve seve cevap veririm ben sana...
ne demek unutup gitmek yaa aşk olsun...
burdayım hep ben
canım geçen ay arkadaşlara anlattım.inanki millet sadece kıskanıyo çekemiyo. düşük yaptım. insan bi teselli eder üzülme der.hiç yardımcı olan olmadı.
hani ben bi ara hararet basıyo diyodum ya. komşuya söyledim bana 2 gündür hararet basıyo dedim. ne dese begenirsin?
nasıl üzüldüm...
canım nasıl yüklicem resmi çektim
canım benzer şeyler ben yaşıyorum benimde en geç 2 aralık ama tam 10 ayda neredeyse 4-5 defa belirtilere bakarak bu defa kesin hamileyim dedim ama hep fiyaskoydu şuan yine ciddi belirtilerim var ama tecrübelerime dayanarak acaba bile demek istemiyorum:)
en yakınımdakiler bile beceremiyo bunlar falan dedi...
hiç aldırış etmedim..
ne takcam ya banane....
onların demesiyle becebiliyosam ben bu işi artık bilemiyorum
saçma sapan konuşuyolar iştee
nasıl üzüldüm...
canımmmm yükledim oldumu acaba