- 25 Ağustos 2010
- 12.098
- 769
böyle pas tadı gibi mi canım ? yerleşiyo bebiş ağrılar ondandır artık bebişin için katlacaksın bu zorluklara tatlım
KATLANMAK NE KELİME YAAA
SEVE SEVE...
YETERKİ GELSİN ANNESİNEE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle pas tadı gibi mi canım ? yerleşiyo bebiş ağrılar ondandır artık bebişin için katlacaksın bu zorluklara tatlım
yatamam tabii :))
bizimki şimdiden baba triplerine girdi...
kızım diye seviyo
canım çok sağol....
RABBİM SİZLERE DE VERSİN İNŞALLAH...
hep dua ediyorum ben...
İNŞallah yarın hayırlı haber alırsın :))
DUALARIMDASINIZZZZZZZ
amin canımm.teşekkür ederim.sen de yorma sakın kendini ev işi falan yapma sakın.boşver biraz da kirleniversin evin.keyfini çıkar hamişliğin.
oflu bşy sorcam cnm benim 3gündür sürekli başım agrıyo biden geçiyo sonra yine başlıyo özellikle ögleleyin akşam üstünde kdr hep agrıyor.. Bidee acaip gaz var yafffff deli olcam :)sende varmı bunlarr:)
benim eşimde kız hastası yaa tabi bende:) allah herkesin gönlüne göre versin... tatlım mide bulantısı normal zaten ... ağız tadında genelde metal tadı gibi bişe olurmuş sanki dilinde demir varmış gibi oda hamilelikten ee tabi kasık ağrısı da bebekten dolayı :):) ee annesi olacak o kadar yerleşmeye çalışıyo miniğin
kızlar bugun test yaptım.. 2 çizgi çıktı. ama ikinci çizgi biraz silik. çok mutlu oldum allaha çok şükür.
olmaz mı ya 1 haftadan beri baş ağrısı çekiyorum...
Ayıptır söylemesi bide aşırı gaz var yaa uffff
kızlar bugun test yaptım.. 2 çizgi çıktı. ama ikinci çizgi biraz silik. çok mutlu oldum allaha çok şükür.
YOK CANIM YA Bİ YEMEK YAPIYORUM Bİ BULAŞIK YERLEŞTİRİYOM MAKİNAYA Bİ DE YATAĞIMI TOPLUYOM O KADAR
BENİMKİDE YAPMA DİYO ZATEN BEN YAPARIM DİYO
DÜN AKŞAM AYIPTIR SÖYLEMESİ GİTMİŞ ÇİKOLATA ALMIŞ..
CANIM ÇEKERMİŞ BELKİ DİYE ZORLA YEDİRDİ
UFF KESİNLEŞSE ARTIK YAA
bendede normalde he gaz olu adetime yakın ama başık böle agrımamıştı.. idrar testim negatif olsa bile adet olana dr azda olsa umut var sanırm
merak etme kızın seninle:) valla en güzelini yapıyorsun.aslında güzelinden ziyade doğrusunu yapıyorsun.öptüm seni yanaklarından taze anne:)
oooooo süper hadi cnm hayırlı ugurlu olsun rabbi sgalıkla dogurmay nasip etsin darısı bize inş:)
yaa üzülmeeee İnşallah bebeğin seninledir....
tebrikleeeeeeeeer