- 19 Kasım 2011
- 2.616
- 0
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya oflu canım bnm bu profil resmi özükmüyo neden
aminnnnnnn..... bnm de 4 günüm kaldı bakalım ne olcak sabırsızlıkla bekliyorum işte
sen hiç test yapmışmıydın canım?
avatarı değiştir kısmına gel kontrol panelinden...
avatar kullanmaya falan basmışsındır... :)
bak bakalım :)
doktor daha adetime 8 gün varken kan testi yaptı tatlım ama bişe çıkmadı adetin geçmesini bkle dedi
neyse az kalmış canım senin bata zaten geçince hemen yaparsın alırız güzel haberlerini inşallah
oflucum nasılsın ? neler hissediyosun nasıl gidiyor heycan dorukta mı valla biz yarını bekliyoz senden en kesin en güzel haberi almak içinnn :)
ayyy sağol oflu yaa yarın kesin olarak hamile haberini al emi:) sonunda oldu
ay canım bilmiyom..
bu saatte uyku bastırdı
İnşallah hayırlı haberler alırız
git uyu hadi taze anne:) dinlenmeye ihtiyacın var senin
yatıyorum zaTEN DE..
eşim dışarı çıktı
o gelmeden yatamam ki...
beklıyom öyle
oflucum tekrardan tebrik ediorum senş.. Allah tamamına erdirsin inşallah ..:107: bişe sorcam sana sen bu hayıt suyunu içmeye ne zaman başladın. yani adetin bittikten ne kadar süre sonra.. ve ne kadar süre içtin..
kızlar pek iyi değilim...
midem bulanıyo
ağzımda bi tat var hiç gitmiyo
çok kötü bi tat...
ara ara kasıklarımda ağrılar oluyo...
:26::26:
oflu ve jour sizleri tebrik ediyorum.ne kadar mutlu olduğunuzu tahmin edebiliyorum.allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.bize de dua edin hamilenin duası kabul olurmuş.bu arada ben 5 gün klomen içtim.günde 3 adet.bugün 5. gün.yarın doktora gideceğim.yumoşlara bakacak.bu aydan da hiç ümidim yok ya.belki öğremenler günü hediyesi niyetine güzel haberler alırım yumuşlarımdan:)
yatamam tabii :))ayyyy yerim seni ben eşi gelmedende yatamazmış:):)
oflu ve jour sizleri tebrik ediyorum.ne kadar mutlu olduğunuzu tahmin edebiliyorum.allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.bize de dua edin hamilenin duası kabul olurmuş.bu arada ben 5 gün klomen içtim.günde 3 adet.bugün 5. gün.yarın doktora gideceğim.yumoşlara bakacak.bu aydan da hiç ümidim yok ya.belki öğremenler günü hediyesi niyetine güzel haberler alırım yumuşlarımdan:)