- 5 Nisan 2011
- 423
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaaar 5 hafta 2 günlük olmuş benim mercimeğim:)
bugün hayırlısıyla kesemizi gördük ve derin bir ohhh çektik.
Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin inşallah...
kızlar kan testini verdim ama başka şeylere de bakalım dedi doktor
o yüzden sonuc perşembeye kaldı :)
hayırlı olsun
ne dedin doktora merak ettim
hemen yaptı mı testi?
canım benim içini ferah tut perşembe günü hep beraber kutlama yapıcaz
canım geç gördüm çıkmşsın..özelden yazıyorum sana adresicanım yaa bişi sorucam.core markayı nereden aldın?ben bulamıyorum.daha önceden hamile kaldığımda o markayı kullanmıştım.çok memnun kalmıştım.şimdi bulamıyorum.
Kızlar bende adetim bitsin başlayacağım ovulasyon testine.geçen sefer wondfo diye bir markadan almıştım.memnun kalmadım.sürekli iki cizgi çıkıyordu.bu seferinde coretest alıcam kısmtse bende.
Kızlaaaar 5 hafta 2 günlük olmuş benim mercimeğim:)
Bugün hayırlısıyla kesemizi gördük ve derin bir ohhh çektik.
İNŞALLAH KIZLARRRRRRRRRRR
nedense Rahatım kendimi hamile gibi hissediyorum
rabbim tamamına erdirsin inş..keseyi görmeden hcg testi yaptırdın mı canım kaç çıkmıştı
cnm ben hiç kulanmadım ovulasyon testi..
şimdi demişsin ya her döngüde 4 tane kullanıyorum derken nedemek istedin 1 ay içindemi 4 tane kulanıyorsun.. 20 tane testi hergün kulanman lazım deilmi.. belki erken yada geç yumurtluycan nsl belli olcak beni aydınlatırmısın hiç kulanmadımmm netten alcam bendeeee eczanede pahalıymışş..kaçlı olanını alayım:)
Ben sana ne dedim:)))
Kızlaaaar 5 hafta 2 günlük olmuş benim mercimeğim:)
Bugün hayırlısıyla kesemizi gördük ve derin bir ohhh çektik.
kızlar nasılsınız bu hafta tembel cıktık 2 gundur sıteye hamıleyımmmmm dıye haykıran kımse gelmedı dort gozle beklıyoruz ınşallah benım bata 6 gun kaldı sanırım lıstede 28 kasım bat olan cok arkadas vardıı oyuzdenn TOPLU TEST GüNü yapalım diyorum herkes aynı gun saatte aynı dakıkada test yapsın sınerjı olusturalımm ne dersınıızzzzz
amaaannn perşembe mi önce bi hamile misin değil misin diye baksaydı başka şeylere de sonra bakardı Canım inşallah hamişsindir dualarımız seninle..