- 25 Ağustos 2010
- 12.098
- 769
OfLu sana bir şey soracağım baş ağrın da var mı?
olmaz mı yaa...
1 haftadır baş ağrısı çekiyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OfLu sana bir şey soracağım baş ağrın da var mı?
olmaz mı yaa...
1 haftadır baş ağrısı çekiyorum ben
Kan testi sonucu için merakta değilim değilim ofLu çünkü çizgiyi gördüm resmilerinden,sen hamilesin,maşallah:))
saol canım kesinleşsin istiyorum bendeKan testi sonucu için merakta değilim değilim ofLu çünkü çizgiyi gördüm resmilerinden,sen hamilesin,maşallah:))
valla canım nasıl tarif etsem ağrı beynime vuruyordu sanki.. yanlardan falan çok ağrıdı...Ya seni yoracam ama zahmet olmazsa tarif etsene nasıl bir ağrıydı sinüzit ağrısını bilir misin?yani kaşlarından itibaren ağrır ya öyle miydi?
nasıl gördün canım. resimmi yükledi? nerede hangi sayfada? bende bakim canım
ofluuuu çok sewindim çok çokkk:):):) kız topik sana uğrlu geldi bn demiştim sana içime doğdu heraldee hadi bakalımmm darısı basımıza
nasıl gördün canım. resimmi yükledi? nerede hangi sayfada? bende bakim canım
yarın olsun bakalımm:):)
bana da dua edin nolur bugün gecikmenin 11. Günü.
hımmm gördüm :)
silik ama var çizgi..
giderek belirginleşir o çizgi..
ayyyy çok sevindim...
bu topik te tek yürek olduk...
çok güzel bir dayanışma...
ne kadar zamanda geldi sana canım ?
Oku oku yeni bitirdim.. Maşallah kuzum sana.. Bak topuk sana Uğur getirdi.. Topiki actın silik de olsa gördün çizgiyi maşallah.. Allahım inşallah kan degerin de guZel çıkar da daha çok seviniriz tatlım.. Ama bildigim kadarıyla bizim saglık ocağı aynı gun vermiyor sonucu.. İnşallah seninki verir de çok bekletmez bizi bu heyecan icinde..
evet canım uğur getirdi sanırım...
İNşallah kanda da çıkar yanılmayız....
bakalım vermezse de 1 gün daha bekleriz ne olacak o kadar bekledik
1 gn mü bekleyemicez