- 14 Haziran 2011
- 51
- 0
Ben bu ay adetimi bile olamadım ne yazıkki... Hormonlarım bozuk anlaşılan...tekrar bir tedavi süreci bekleyecek benigöğsümden süt geliyor adet olanıyorum...test sonucum 0.100 5 gün olcak nerdeyse gecikmem...benim umudum kasım ayı mı olur ya da umudum hiç mi kalmaz bielemiyorm
canım az önceki başlığındada yazdım inan ki dert değil prolaktinin yüksemiştir stresten ilacı mevcut. anında düzeliyor merak etme. beterin beteri var bak bende kanpıhtılaşması tiroit prolaktin vs. her ay farlı bir sorun ama hala umudum kasım ayı diyebiliyorum . üzme kendini
canım az önceki başlığındada yazdım inan ki dert değil prolaktinin yüksemiştir stresten ilacı mevcut. anında düzeliyor merak etme. beterin beteri var bak bende kanpıhtılaşması tiroit prolaktin vs. her ay farlı bir sorun ama hala umudum kasım ayı diyebiliyorum . üzme kendini
// KASIM AYI LİSTESİ //
aysunayy:.............. // 1 Kasım //
jour:...................... // 1 KAsım //
yasib2538:............... // 3 Kasım //
rumuzyok:............. // 4 Kasım //
aklima:............... // 4 Kasım //
aysegul21072008:................... // 4 Kasım //
nermin_35:..................... // 7 Kasım //
Hapsuu:............... // 9 Kasım //
findikkentli:............. // 10 KAsım //
deryalçın:...................// 10 Kasım //
slna:.................... // 11 Kasım //
sinhus:................// 11 Kasım //
gulisay:.................. // 12 Kasım //
ssuperisii:...................... // 15 KAsım //
parpalm:..................// 15 Kasım //
UmutSunuz:.................. // 16 Kasım //
Hkbinici:............ // 16 Kasım //
arber:......................// 18 Kasım //
rihana:.................. // 17 Kasım //
everythingwillbegreat:................ // 20 Kasım //
maths:.................... // 20 Kasım //
naz8:.................. // 22 Kasım //
minikgelin:................. // 22 KAsım //
yağmur_gulu:..............// 23 Kasım //
ikizler5:...................... // 24 Kasım //
meleksen:................. // 24 KAsım //
0fLu:.......................// 25 Kasım //
mihracee:................ // 26 Kasım //
ddeerryya:............. // 28 Kasım //
belinaysu:.............. // 28 Kasım //
Fromrose76:............... // 28 Kasım //
tekpapatya:................ // 30 Kasım //
Ben bu ay adetimi bile olamadım ne yazıkki... Hormonlarım bozuk anlaşılan...tekrar bir tedavi süreci bekleyecek benigöğsümden süt geliyor adet olanıyorum...test sonucum 0.100 5 gün olcak nerdeyse gecikmem...benim umudum kasım ayı mı olur ya da umudum hiç mi kalmaz bielemiyorm
canım büyük ihtimalle senin süt hormonun yükselmiş.bunun içinde dr ilaç veriyomuş ve hemen düzeliyomuş cnm moralini yüksek tut umudunu kesme hiçbir zaman cnm
inşallah düzelir canım ya sabah gidecem işe gitmeden öncebir de fena gribim sorma... üzüntüden artık her türlü haztalık vuruyor insanı... inşalah herkes isteğine bir an önce kavuşur
merhaba canım.. mesajını ökurken dikkat ettimde kan pıhtılaşması problemin varmış. Aynı sıkıntı bende de var.Ve bu pıhtı beyin damarımda tıkanıklık yaptı.şimdi bi sorun yok şükür kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum. aceba bunun hamileliğe etkisi var mı ki..gitmiş olduğum doktor gebelik döneminin kan pıhtılaşmasına zemin hazırlayan bi dönem olduğunu söyledi. BU ilacı gebelik döneminde kullanamayacağım içinde her gün kan sulandırıcı iğne olmam gerektiğini söledi. seninde bu konuda bilgin var mı?
canım geçmiş olsun benim problemim ilk gebeliğimde bebğimn kalp atışı yavaşldı. ve kürtaj oldum sonrasında test yapıldı sanırım tromboli paneli deniyor. pıhtılaşma olduğunu ve o yüzden bebeğimi kaybettiğimi söyledi. şimdi bebe aspirini kullanıyorum. hamile kaldığımda ise heparin içeren iğnelere başlıcaz her gün vurulacakmışım.yani anladığım kadarıyla senin şu an kullandığın ilaç farklı ve o zaralı bebeğe ben bebe aspirini alıyorum şimdilik