- 5 Nisan 2011
- 423
- 3
ayy saol nası içimi rahatlattın canım öle..hayırla,sağlıkla kavuş bebeğine.. inşallah bende kalp atışlarını duyarım. benm bi boş gebeliğim var 8ay önce oyüzden korkuyorum,,alttanda baktrmak istemiyorum zarar vermekten okdar korkuyorm ki.. senin kaç haftalık canım
slm kızlar
benim normalde 13 aralıkta adet olmam gerekliydi. dün kahverengimsi 2-3 damla kan geldi. ama hala adet olmadım. ayrıca göğsüm bu ay çok ağrıyo. bu ay prolaktin hormonu yüksekliği nedeniyle dostinex içtim. acaba onun yüzündemi adetim geçikti yoksa hamilemiyim. lütfen cevap verebilirmisiniz.
yoo canım bi önceki gebeliğim dış değil boş gebelikti. rahim içinde kese oluştu, kese içinde bebek oluşmadı
güzelim adetin geçeli 3 gün olmuş... mutlaka test yap. hastaneye gidemiyorsan bile idrar testi yap. kahverengi akıntı devam etmediğinine göre yerleşme kanaması olabilir.
kanama devam etseydi adet oldun diyebilirdik. ama bu durumda bence hamilesin
normalde gecikiyormuydu canım
yok canım normalde geçikmiyodu. günü gününe oluyodum. ama bugünde akıntım oldu kahverengimsi kan gibi hastaneye de gidemiyorum. gerçi ben şubatta hamile kalmıştım o zamanda böyle bir şey olmuştu. ama bu sefer farklı çünkü dostinex diye bir ilaç kullandım bu ay prolaktin için. teste gelince eşim yemin ettirdi 1 haftayı geçmeden yapmayacan diye geçen aylar adetime bir iki kala test yapıyodum sonuç negatif olunca çok üzüldüm. ağlama krizine girdim. yemin psikolojim bozuldu...
canım üzülme oldumu. bende 2 düşük yaptım. boş gebelik mi??? onu duymamaıştım... kese var bebek yok.
offff çok korkuyorum...
slm canım nasılsın çoktandır konuşamıyoruz nasıl gidiyor hayat senin bat nezamandı pek takibedemedim durumlar nasıl
slm canım nasılsın çoktandır konuşamıyoruz nasıl gidiyor hayat senin bat nezamandı pek takibedemedim durumlar nasıl
seni çok iyi anlıyorum... aslında en güzelini yapıyorsun. biz dayanamayıp test yapıyoruz ondan sonra olan oluyo.. üzülüyoruz...
o zaman 4 günün kaldı teste :) haydi hayırlısı... mutlaka yaz tatlım
seni çok iyi anlıyorum... aslında en güzelini yapıyorsun. biz dayanamayıp test yapıyoruz ondan sonra olan oluyo.. üzülüyoruz...
o zaman 4 günün kaldı teste :) haydi hayırlısı... mutlaka yaz tatlım
yok canım normalde geçikmiyodu. günü gününe oluyodum. ama bugünde akıntım oldu kahverengimsi kan gibi hastaneye de gidemiyorum. gerçi ben şubatta hamile kalmıştım o zamanda böyle bir şey olmuştu. ama bu sefer farklı çünkü dostinex diye bir ilaç kullandım bu ay prolaktin için. teste gelince eşim yemin ettirdi 1 haftayı geçmeden yapmayacan diye geçen aylar adetime bir iki kala test yapıyodum sonuç negatif olunca çok üzüldüm. ağlama krizine girdim. yemin psikolojim bozuldu...
slm kızlar bende kasım ayından umutluyum
en son kasımın 14ünde oldum bu sefer hiçbir şey takmadan 2 3 günde bir ilişkiye girerek umursamadan değerlendirdim bütün bi ayı
hesaplamadım bile birdaha ne zaman olcam yumurtlama günüm ne zaman herşeyi akışına bıraktım 2 gün önce farkettim oda adet belirtilerimden dolayı ama şuan itibariyle 3 gün gecikmiş bulunuyor adetim.
şöylede belirtilerim var özellikle belim çok ağrıyor incinmiş gibi kasıklarımda sağlı sollu ara ara sancı var devamlı olmasada şeffaf akıntım var ağzımın hiç tadı yok iştahım yok normalde çok iştahlıyımdır
gögüslerim şişti fakat ağrı sızı yok sadece ucları acıyor o kadar.
şimdi bunlar adet belirtileride olabilir ancak bel ağrısı gebelik belirtisi olabilirmi çünkü ben şimdiye kadar hiç bel ağrısı çekmedim ağır birşeyde kaldırmadım üşütme gibide değil öyle olsa bütün sırtım ağrırdı sadece kalçamın üstü belim kopuyor.
slm canım bugün kan testi yaptım. 116 çıktı 2 gün sonra gene gitcm iki katına çıkması gerkiyomuş bu değer. bakalım hayırlısı.. ama ultrasonla bir şey görünmedi ondan biraz endişeliyim.