canım siteye girdikten sonra solda en üstte Charting Apps altında My Chart var oraya tıkla..takvimin gelecek...
ordan her gün ateşini gireceksin canım...yine akıntın varsa işaretleyeceksin...bi gir bakalım dediğim yere..
üye olmuştum şimdi giremiyorum ya pff ne biçim bişey bu
hata mı veriyo..şifreni mi kabul etmiyo
üye olmuştum şimdi giremiyorum ya pff ne biçim bişey bu
off evet girmiyo
parola sıfırlamayı da denedim olmuyo girmiyo
canım sitenin üye olurken verdiği şifreyi değiştirmedin değil mi.
yada üye adını mı yanlış giriyorsun??
olmazsa yni bir mail adresten yeni üyelik almalısın..
oflucum canım arkadaşım beni batı 10 kasım yerine 28 kasım olarak değiştirir misin canım sana zahmet..şu kırmızıları gönderip hemen çalışmalara başlıycam Allah izin verirse... Tabiki doktor kontrolude olucak bu ay. geçen ayki geç geliş bu ayki erken gelişlerden sonra doktora gitmek şart oldu bana...
kızlar benide alın aranıza benim bat 22 kasım. inşallah hepimiz hamiş oluruz bu ay
hos geldin canim aramiza insallah guzel haber veririsin
hoşbulduk canım benimde bu ay ilk denemem inşallah rabbim hepimize nasip etsin bekletmesin. isteyen herkese versin. sizlerinde güzel haberlerinizi heyecanla beklicem
ya benim reglmn 6. günü hala koyu renkte kan geliyobitmesi lazımdı.. bi sorun mu var acaba
:
merhaba kızlar ben kaç gündür regl yim diye yazmadım sizeee:)
bugünden sonraaa artık sık sık gelirim bıkarsınız bende:))
nasılsınız bakalm çalışmalar nasıl gidiyor
hosgeldin canim
yeni dongun hayirli olsun
battastik senle hatirliyorum
benim yeni bat 20 kasim
umarim gelmezler
kızlar merhaba. benim gelmeyen adetim dün geldi. ama bu ay 34 günde geldi normalde 30 günde gelirdi. şimdi ben ovulasyonumu nasıl hesaplayacağım????
kızlar bişe sorabilirmiyim? ilişkiden bu yana 55 gün geçti.Ve idrar testi yapmak istiyorum.2 kere adet gördüm ama üstüne görmüş olmamdan şüpheleniyorum.Ve idrar testi yapmak istiyorum.aradan 55 gün geçti.ne zaman yapmalıyım testi? hangi gün yaparsam yapıyım test sonucu doğruyu verir mi ? yani adet günümü yada adet günümden 10 gün geçmesini felan beklemelimiyim?