- 24 Haziran 2011
- 3.142
- 389
slm kimler kasım sonu allah nasıp ederse bebiş yerleşiyor allah herkeze yardımcısı olsun
inşallah canımm ben istiyorum meselaaaa :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kimler kasım sonu allah nasıp ederse bebiş yerleşiyor allah herkeze yardımcısı olsun
inşallah canım...işallah cnm benim 2 denemem olucak emriyonlar var bakalım yine aynı seyleri yaşamak istemiyorum
inşallah canımm ben istiyorum meselaaaa :))
Kıs sus topic in gücüne gider walla.. Baksana aşağıda okuyanlar çok maşallah..:)))
Kasigimdaki ağrı geçmedi bı türlü.. Gecen ay da ağrımıştı.. Ama bu ay daha çok agriyor.. Bu ağrının sebebi ne yahu.. Bir türlü anlamış değilim.. Adetle alakası yok çünkü daha önce hiç böyle bı ağrı yaşamamıştım.. Psikolojik filan da değil çünkü bu aksam resmen yuruyemedim..( gecen ay doktora gittim.. Jinekologa.. Hiçbi problem yok dedi.. Ben acaba idrar yollarımda mı bı problem var acaba diye düşündüm.. Yokmuş.. Bu idrar yollarımızı gösterebileceğimiz başka hangi branş var.. Kime gitmek gerekliki..
inşallah canım...
benim 4. ayım inşallah gelir bu ay :)))
belirti var mı demiştim tatlım
oflu arkadaşım peki bu durum kötü bir durummudur?
inşallah canım...
benim 4. ayım inşallah gelir bu ay :)))
belirti var mı demiştim tatlım
senin yerleştimi bebiş hangi hastane ben bahceci ilk denemede oldumu benimki mikroenjeksiyon aslıda
yazdım cnm bi önceki sayfada kaldı heralde
hadi hayırlısı cnm az kalmış cumartesini iple çekcem umarım bebişin seninledir cnm
ay canım kusura bakma şimdi gördüm :)))
inşallah geliyodur bebek :)
konuya cevap yazarken altta var canım sende yap :)))Hayirlisiyla insaallaaaaaaah tatlım benim... :)) sizlerin su ifadelerinize bitiyom yahu.. Yok örgü ören kadın.. Yok hamis kadın:))) nereden cikio onlar.. Ben de istiom: p
rica ederim canım benimm....çok teşekkür ederim oflu arkadaşım. içimi rahatlattın. ayrıca iyi dileklerin için teşekkür ederim. inşallah dediğin gibi olur. geçen ay ilk defa korunmamıştık öyle oldu. bakalım bu ay ne olacak. eger hamiş olursan ilk size söyleyecegim.
inşallah seninde allah gönlüne göre verir...
cok dikkat et cnm bak bana cocuk için 4 yıldır ugraşıyorum
yok canım benim önemli değil :) inşallah gelsin ama gitmesin bu sefer
inşallaah canım....
9 ay sonra annesinin kucağına konsun inşallahhh...
inş. canım sen napıyosun canım nekadar süredir bebek istiyosunuz ? bu ayda çalıştınızmı :)