- 25 Ağustos 2010
- 12.098
- 769
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 1.5 yıllık evliyim...
ilk denemede tutturmuştum ancak kimyasal gebelik oldu...
9 ay sonra tekrar denemeye karar verdik..
bu 4. ayım...
full time çalışıyoruzzz
benimde göbüşüm şişsin
içi bebiş dolsun
geçmiş olsun canım ya çok üzüldümmmm (((anladım canım benimde ilk deneme olmuştu ama 8 haftalık ken kalbi durdu aldırdık 3 ay geçti benimde yine başladık çalışmalara bakalım artık kısmet ne zamanaysa....
Amiiiiin canimmmmm... Hepimiz böle olalım inşallah..
Yesilcim cokgecmis olsun.. İnşallah hayırlı olan zamanda göbuslerimiz bebis dolsu n:))
geçmiş olsun canım ya çok üzüldümmmm (((
inşallah tekrardan olur
inşallah canım seninde bian önce olur dilerim Allahtan bu sefer meleklerimize kavuşmayıda nasip eder Allah inşallah
inşallah canım yaaaa zaten bizim senle batta aynıydı dimi :) birlikte alacaz güzel haberleri canımm
İnsallahhhhh kuzucum.. Büyük gun Cumartesi kismetse:))
Bu kızın artık çok uykusu geldi kızlar.. Hepinizi öpüyorum.. Ve kaçıyorum.. Yarın görüşürüz kismetse..
İyi bakın kendinize.. Gobusunuze ve de yumoslariniza :)))
kızlarrrrrrr benimde 30 kasım gelmesini hiç ama hiç istemediğim bat tarihimmmmmm ve bugün de yumurtlama günüm dua edin lütfen yaa spermenler yolu bulsun yumurtayla kavuşsun artıkkkkkkkk:)
belinin altına yastık koy tatlım sonrada en az 15 dk ayakların yukarda yat :) dualarımızda seninleee :)
bi arkadaş sormuş ama kim şu an hatırlamıyorum o kadar çok şey okudum ki kafam karıştı hakikaten siz bu mesajların sonuna nerden ekliyosunuz ööle şeker şeyleri ben baktım ama sanırım bende yok
kızlar iyi akşamlar herkese Oflu arkadaşım sen yapıyodun değilmi listeyi :)kaç defa yazdım ama yoğunluktan giremedin herhalde
bak listeden herkes hergün ben hamileyim diye geliyor siteye :)belliki ellerin uğurluu benim bat (batasıca )28 kasımmm :))
Ayrıca bugün yumurtlama günüm...ağrıdan sancıdan öldüm öne doğru eğilemedim resmen ilk defa böyle oldu niye anlamadım kendimi kötü hissediyorum