- 7 Aralık 2009
- 2.476
- 1
oflu cnmmmmmm üzülme bu erkekler dengesiz anlayışsız hiç bi zaman en iyisi bile ince düşünmez..
beni kocam etrafa dünya iyisi bi adam ciddende öyle.. ama sorumsuz.. ben evliligimin ilk zamanları aglamaktan helak oluyordum. ailemi cevremi arkadaşlarımı herşeyi bırakıp yanına geldim memleket deiştirdim.. eşimse işten çıkıp evde yaırm saatte yemek yiyip kahveye gidiyordu arkadaşlarının yanına gece 12 den önce gelmezdi.. bende bunun içinmi yalnız kalmak içinmi evlendim dedim.. o sıralar çalışmıyordumda.. sıkılıyorum diyincede ablama git anneme git diyordu.. kaynana görümce yanı çok keyiflidir ya poff..haftalarca küstüm küstügüm dönemler evle ilgilenmedi... çok kötüydüm çok...şimdi noldu erkek deişmedi ben deiştim kahveye gittigi günler bende arkadaşlarımla buluşuyorum günlerim var...işe gittigim içinde akşama kdr evde olupta kafamda kurmuyorum ..eskisi gibide eşim çok gitmiyor kahveye haftada 2-3 gün... önceden hergündü...bebek olsaaa eve baglanmaz ben daha görmedim eve baglananı sadece gelir sever iki agucuk mugucuk yapar sonra aglamaya başlayınca al şunu der ya tv başına ya pc yada kahveye arkadaşlarına gideer...ben anladımki eşimi bekleyerek mutlu olamıyorum çünkü beklentilerimi karşılamıyor.. öylede olunca ben kendim bekarkenki gibi kafama göre takılıyorum..
Sana aynen katıLıyorum, bana eşim şimdiden şaka iLe karışık gönderme yapıyo.. AğLarsa aLtını pisLetirse ben bakmam, ben sadece severim diyo :) Amaan derse desin çokda umrumdu