- 5 Nisan 2011
- 423
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç kimse kendisinden ümitli değildir ki zaten :))sen cansın yaa, vallaa ama ben hiç umutlu değilim benden:18: bıraktım artık, koyuvercem gitsin
Ya kızlar benim göğüslerim dokunduğum anda çok acıyor ve hassaslaştı 2 gün önce başları ve kasıklarımdada bazen ağrı giriyor. Nadirende kramp oluyor hamilemiyim sizce bunlar belirtimi
CEVAP İSTİYORUMMMMMMM YAAAAAAA (((
kızlar doktora gidiyoruz.
çok heyecanlıyım umarım bir aksilik kötü bişi yoktur. Dönünce doktorla konuşmalarımı iletirim.
Kızlar doktora gidiyoruz.
Çok heyecanlıyım umarım bir aksilik kötü bişi yoktur. Dönünce doktorla konuşmalarımı iletirim.
hiç kimse kendisinden ümitli değildir ki zaten :))
bırak boşver unut gitsin...
Adet olmazsan eğer inşallah olmazsın...
Adet günü sabahı testi tekrarla olur mu :)
evet canım bunlar belirti...
Ama yine de adet belirtileriyle aynı olabiliyor..
ümitlenme sen yine de ....
Adet gününü bekle :)
uzun zamandır giremedim hamişlerimiz varsa kutluyorum.. Listede adım vardı ve adet oldum, çok mutsuzum Umarım bekleyenler için güzel haberler gelir...
ADETİME 15 GÜN VAR DAHA ADET BELİRTİLERİ DESEM DEĞİLDİR 15 GÜN VAR. SEN BELİRTİMİ BUNLAR TEST YAPSAM ÇIKARMI SENCE .ADETİM 4 KASIMDA BİTTİ. GÖĞÜSLERİM 2 GÜNDÜR ŞİŞDİ VE YANTARAFLARINDA DOKUNDUĞUM ANDA ACIYOR.KASIĞIMDADA BAZEN AĞRI OLUYOR KRAMP TA GİRİYOR ARA SIRA....
yani gölge şeklinde ikinci cizgiyi görmek negatif anlamına mı geliyo arkadaşlar, belli belirsiz gördüm emin olamadımm
canım adetine 15 gün varsa bunlar yımırtlama belirtilerine benziyooo
ovulasyon döneminde olmayasın....
resmni koyabilir misin canım bide biz bakalım
Beklemek ne zormus, bazen ya hiç olmazsa diyorum, bazende amaan hayırlısı diyorum ama çok kısa sürüyo bu umutlu hallerim,,Elimden duadan baska bir sey gelmiyor.. ''Allah ım sen beni ve benim durumumda olanları umutsuz bırakma ve zamanı gelince hayırla, sağlıkla mis kokulu evlatlar nasip eyle...''sıkma canını canım olur inşallah.. Hemen mutsuzluğa kapılma..
nette yumurtlama günüm 12 siydi... Belkide dedğiniz gibidir tühh
beklemek ne zormus, bazen ya hiç olmazsa diyorum, bazende amaan hayırlısı diyorum ama çok kısa sürüyo bu umutlu hallerim,,elimden duadan baska bir sey gelmiyor.. ''allah ım sen beni ve benim durumumda olanları umutsuz bırakma ve zamanı gelince hayırla, sağlıkla mis kokulu evlatlar nasip eyle...''
umarım bu topicten bir sürü hamiş çıkarda,: Hep umutlu hep mutlu oluruz!
netteki yumurtlama günü tahmini bişey canım.önce yada sonrada olabilir..
Ayın 12 si 15 yakın tarihler yumurtlama için.....
Sen bugünleri iyi değerlendir bence
Gebelik belirtisi olma ihtimali çok düşük.
Beklenen adet tarihin ne zaman?