- 13 Kasım 2011
- 520
- 2
kahverengi akıntın mı var...
Kim bilir belkide yerleşme kanamasıdır...
Adet günün tekrarla testi umutluyum ben senden :)
kahverengi akıntı varsa yerleşme olduğundan dolayıdır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kahverengi akıntın mı var...
Kim bilir belkide yerleşme kanamasıdır...
Adet günün tekrarla testi umutluyum ben senden :)
beta hcg 280.2 çıktı kızlar
Rabbim isteyen herkese nasip etsin doktor hafta olarak bişey demedi ama 4-5 haftalık aralığındayım 2 gün sonra bidaha test yaptr bakalım yükselecek mi dedisenın hamile oldugunu tahmin etmistım cunku bende daha once hamıle oldugumu silik cızgıyle ogrenmıstım saat 1 de kan testı verıcem deyınce bugun bır guzel haber daha alıcazz demıstım icimden ara ara gırdım baktım yazmısmısın dıye yenı yazmıssın.cok mutlu oldum senın adına maşallah rabbım sag salım kucagınada almayı nasıp etsın bızede dua et
Kendinle aynı duyguları yasayan insanlarla konusmak ne güzel birde onlardan mutlu haberler alınca nasıl umutlanıyo insan, Allah sana bebişine sağlık versin canım[/QUO
O kadar iyi anlayabiliyorum ki sizi. Şimdi bile emin olamıyorum hamile olduğumdan. Ben tedirgin ultrasona girerken dr. benden sevinçliydi valla. Biliyomusun hamile olsanda hep endişe dolu oluyosun. Acabalarla doluyo kafan. İnsanın elinde değilki. Stres yapma düşünme diyolar. Ya nasıl yapmıycan mümkün mü. Yüreğin ağzında geziyosun.acaba hamilemiyim diye. Hamile birini yada çocuklu birini görüyosun sinirin bozuluyo. Benimde olsun diye panik halinde oluyo insan.
Değil mi? Birde hamilelik sonrası var acaba bir sey olcakmı diye, Ama ben de söyliyeyim tatlım biliyorum zor olacak ama stres yapma, ne güzel anın tadını çıkar..
Benimde bu aralar sürekli kafam bebek te sanki herkes hamile gibi geliyor, çevremde nereye kafamı çevirsem hamiş görüyorum algıda seçicilik olsa gerek, seciyorum herhalde bilinçaltı..Ama her gördüğüm hamişe içimden geçirirm Allah ikisinide korusun diye...
Akşam eşim arıyor bir sey istiyormusun diye bende bebek dedim güldü....Durum vahim mi ne?
olabilir canım...
stres de yapma...
sanki göbeğim düşmüş gibi karnım ağrıyo..
bi şişkinlik var sanki..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin doktor hafta olarak bişey demedi ama 4-5 haftalık aralığındayım 2 gün sonra bidaha test yaptr bakalım yükselecek mi dedi
Değil mi? Birde hamilelik sonrası var acaba bir sey olcakmı diye, Ama ben de söyliyeyim tatlım biliyorum zor olacak ama stres yapma, ne güzel anın tadını çıkar..
Benimde bu aralar sürekli kafam bebek te sanki herkes hamile gibi geliyor, çevremde nereye kafamı çevirsem hamiş görüyorum algıda seçicilik olsa gerek, seciyorum herhalde bilinçaltı..Ama her gördüğüm hamişe içimden geçirirm Allah ikisinide korusun diye...
Akşam eşim arıyor bir sey istiyormusun diye bende bebek dedim güldü....Durum vahim mi ne?
Aslında eşlerimiz bizden daha sakin ve tedbirliler değil mi? Daha çok onlar teselli ediyolar bizi. Onlar öyle oldukça daha çok müjdeli haber veresi geliyo insanın
kızlar degerım yukseldı 3920 oldu veee keseyide grdük bugun inşallah bu defaya kalp atısınıda duyacayım :)) darısı isteyen herkese inşallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin doktor hafta olarak bişey demedi ama 4-5 haftalık aralığındayım 2 gün sonra bidaha test yaptr bakalım yükselecek mi dedi
iş yerinden bi arkadaşına söyle alıversin sana bi test canım yaa
bu arada tesadüfe bak ben sat 15 ekimle hamiş kalmıştım kızıma
şimdi 28 aylık oldı kuzucummmm
inşallah sende hamişşindir
Anladıgım kadarıyla senin adetin gecikmiş zaten, ben benimkinin rengini hatırlamıyorum hatta fotoğrafı bile vardı ama bulamadım şimdi, belli belirsiz bir çizgiydi, kan testi yaptırdım sonra pozitif çıkmıştı
(( Biriniz bana bişey söyleyin nolur( adetimden üç gün geçti hiç bir belirtim de yok ama az önce test yaptım negatif çıktı,silik çizgi falan bile yok.Acaba yine acele mi ediyorum,üç gün geçmişken öğrenen var mı hamile olduğunu.
canım herkeste farklı olıyo.
ben adet olmam gereken gün yaptığım testte çok net çift çizgi görmüştüm.
ama bazılarında geç çıkıyo...adet olmazsan 1-2 gün sonra tekrar test yap..
gulisayyyyyy noolur fotografı bulmaya çalış noolurrrr.... ben de yarın yapınca hemen resmini çekip koycammmm tabi 2. çizgi silik de olsa çıkarsa. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. çokkkk çokk heyecanlıyım çokkkkkk
ayyy yeniden umutlandım vallaha,Allah razı olsun cevap verdiğiniz için,gerçekten herkeste farklı mı oluyor bunu bilmiyordum yani emin değildim.Gidip kan testi yaptırmak da istemiyorum eşimi boş yere umutlandırmak istemediğim için.önce kendim görsem o çift çizgiyi,inşallah bekleyen ve isteyen herkes görsün.
fotoğrafı buldum yüklemeye çalışıcağım şimdi
canım bitiş değil bana bu adetinin başlama gününü yaz???
fotoğrafı buldum yüklemeye çalışıcağım şimdi