- 24 Ekim 2008
- 100
- 0
kızlar selam.tanımasamda dualarımdasınız
slm canim bende tanimiyorum kimseleri daha,benide kat dualarina :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar selam.tanımasamda dualarımdasınız
nurcum ordamısın naslsın
ohh neşen yerinde nasıl bebiş gittinmi doktora bugun
slm gülbahçesi.daha yeniyiz diye sanırım kabullenmediler bizi cevap veren yok baksana.neyse sorun değil.emin ol sanada tüm kalbimle dua edeceğim.rabbim bizide duyar,görür.
26 ekim benim tarihim ama bu ayda yıkım olacak sanırım
slm gülbahçesi.daha yeniyiz diye sanırım kabullenmediler bizi cevap veren yok baksana.neyse sorun değil.emin ol sanada tüm kalbimle dua edeceğim.rabbim bizide duyar,görür.
o yüzden bebek dilemek değil sağlıklı özürsüz ömürlü bu dünyada ve diğer dünyada önce allaha sonrada bize hayırlı evlat dilemek önemli.sadece ayağa kalkmaya tekrar yaşamaya başlamaya ihtiyacım var.öğretmenim ama çocuk görmeye dayanamıyorum ah diyorum keşke diyorum olmuyor.çok çaresiz,çok mutsuzum.dualarını bizlerden esirgeme olurmu nurcuğum.
umarım olur gerçekten artık umudun bittiği yerdeyim.kapkaranlığım.kendimle beraber o kadar çok insanı hırpalıyorumki elimde olmadan.