- 8 Eylül 2008
- 1.332
- 206
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr moralim çok bozuk hafif hafif kahverengi lekelenmelerim başladı çok koyu değil ama.acaba ben adet mi olacağım.çok umutsuzum.hamile kalındığında da açık kahverengi leke olabilir mi? kızlar bir fikir verinnnnnnn.
Nurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr moralim çok bozuk hafif hafif kahverengi lekelenmelerim başladı çok koyu değil ama.acaba ben adet mi olacağım.çok umutsuzum.hamile kalındığında da açık kahverengi leke olabilir mi? kızlar bir fikir verinnnnnnn.
Bilmiyorum kızlar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.bugün başladı az az çok açık kahverengi.midem bulanıyor bir tuhaf.belim ve bacaklarım çok ağrıyor.moralim daha çok bozulur nasıl yapayım test.Başka bir kadın sitesine de üyeyim.umudumu kaybedip ölmek istiyorum diye yazmıştım.cevap yağıyor bir görseniz.ama ağlıyorum bıktım.umudum kalmayacak artık.çok kötüyüm.
Bilmiyorum kızlar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.bugün başladı az az çok açık kahverengi.midem bulanıyor bir tuhaf.belim ve bacaklarım çok ağrıyor.moralim daha çok bozulur nasıl yapayım test.Başka bir kadın sitesine de üyeyim.umudumu kaybedip ölmek istiyorum diye yazmıştım.cevap yağıyor bir görseniz.ama ağlıyorum bıktım.umudum kalmayacak artık.çok kötüyüm.
kızlar moralim çok bozuk hayattan kopuyorum yavaş yavaş,kendimi işe yaramaz hissetmeye başladım artık.herşeyden herkesten uzaklaşıyporum.uzun süre siteye de giremeyebilirim,sizlere de umutsuzluk aşılıyorum,gittiğim yere umutsuzluk aşılıyorum,buraya girmeye de sizi üzmeye de hakkım yok,hayat boş ve anlamsız artyık.hakkınızı helal edin,görüşürüz belki hiç görüşemeyiz.Allah gönlünüzün muradını versin.ben muradıma eremedim siz bari erin.HOŞCAKALIN ELVEDA...
cnm merhaba ben yeni üye oldum ya biz bu mesajları gönderioz ama kimse yanıt yazmıo acaba kişi listesi mi oluşturmam gerekiyorBu ay da olmadı.Yine adet olduk değil mi?Ama üzülmüyoruz,pes etmiyoruz...
Yeni ay umut getirsin hepimize
Baharın tüm güzelliğini hissedelim içimizde
Dua edelim hep birlikte birbirimize
Gelsin bahar hamiş müjdemizle evimize..
Önce kendimi yazdım kızlar...Kimler varmış bakalım...
1-Gizemx
Bilmiyorum öyle desem de istesem de sizden ayrı kalamıyorum ki.ama umudumu gitgide yitirmeye başladım.SEN NE KADARDIR İSTİYORSUN?
Allahım bize de hayırlısı ile hsamişliği tattır aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Cnım benim sen Allaha güven o senin elini hiçbir zaman boş bırakmayacak sadece çok dua et bizde edecez her zaman yanındayız senin sakın bizden kopma bak ben 7 aydır uğraşıyordum senin kaç ay oldu yıllarca bekleyenler var en kısa zamanda allahım sanada yaşatacak o duyguyu ne olur kendini üzme