peri efe çok tebrik ederim canım.Allah kucağına almayı da nasib etsin.Kaç aydır korunmuyordun* bu kaçıncı denemen? özel bir şeyler yaptın mı paylaş bizimle...
allah razı olsun sizlerde olmasa ne yaparım bilmiyorum allahtan eşim bana büyük destek oluyor rabbim birgün yüzümüzü güldürecek bunu biliyorum ve inanıyorum cnm bu gecede bir rüya gördüm bunu seninle paylaşmak istiyorum ben hamileymişim doğumum yakınmış ve allahım sonunda benimde yüzümü güldürdü diye dua ediyorum dualarımız gerçek olur inşallah bu arada ben şuan işyerindeyim bizim işimiz satış mağazası olunca geç kapatıyoruz 20.30 kapatıcam gündüzleri fazla giremiyorum evde pc var ama onada zaman kalmıyor fursat buldukça sizleri çok seviyorum allaha emanet olun kendinize dikkat edin olurmu canlar...Canım kıyamam sana Allahım sana öyle büyük bir sabır ve güç vermiş ki öyle umut doluymuşun ki bi anda kendime çok kızdım inş Alahım senide yavruna kavuştursun inş. bak biz burdayız ve sana her zaman destek olmaya çalışacağız... sen hep böyle umutlu ol tamam mı
nurcum iyi akşamlar görüşmek üzere....
iyi akşamlar kızlar ben girmeyeli hamile çıkan arkadaşlar olmuş tebrik ediyorum hamişlerimizi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Elifcim akıntın kötü değildir sen bugunu değerlendir bence güzel bir çalışma deneyinNurcum naptın taşınma işini bitridinmi :1rolleyes:
peri efe inşallah sağlıklı bi şekilde yavrunu kucağına aldıgın günü de duyazrız canım aynı senin durumundaydım bende ne güzel hamiş kalmışsın darısı tüm isteyen arkadaşların başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?