Nurcum nasılsın<? görüşemiyoruz kaç gündür.çok mutluyum,nalan,umutsuz:)) adını bilmiyorum da ve sen gibi 3 tatlı meslektaşımla tanışştım.bu dostluğu msn de de sürdürmek isterim dedim ama buradan nasıl verceğiz.özele nasıl yazarız nur biliyor musun?moralin nasıl bu arada? umutsuzluk yok çalışmalara devammmmmmmmmmmmm:))GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.KIZLAR ABLANIZ OLARAK SİZE ÜZÜLMEYİ YASAKLIYORUMMMMMMM.YARIN YENİ BİR BAŞLANGIÇ...
Nurcum nasılsın<? görüşemiyoruz kaç gündür.çok mutluyum,nalan,umutsuz:)) adını bilmiyorum da ve sen gibi 3 tatlı meslektaşımla tanışştım.bu dostluğu msn de de sürdürmek isterim dedim ama buradan nasıl verceğiz.özele nasıl yazarız nur biliyor musun?moralin nasıl bu arada? umutsuzluk yok çalışmalara devammmmmmmmmmmmm:))GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.KIZLAR ABLANIZ OLARAK SİZE ÜZÜLMEYİ YASAKLIYORUMMMMMMM.YARIN YENİ BİR BAŞLANGIÇ...
Kizlar umutsuz,mona roza,nur sizi arkadaş listeme ekleyebilirim değil mi?
merhaba kıslaaaaaaar.ben yokken bayağı kaynatmışsınız.nur ben de edb.öğretmeniyim.2 sosyal 2 edb olduk hehe:))))))))))))))
Kizlar umutsuz,mona roza,nur sizi arkadaş listeme ekleyebilirim değil mi?
moderatör arkadaşlar bir cevap lütfen,özelden nasıl yolluyoruz mesajı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?