Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba umutsuz adını öğrenebili miyim? meslektaşız heralde..branşın ne? nerde görev yapıyorsun?
korunmayı bırakalı 4 ay oldu öyle mi? yaşın kaç 6ay ile 1 yıl arası beklemeyi öneriyor doktorlar.çok ileri yaşlarda beklemeden başlayabiliytorsun.Allahım kurban olduğum mevlam aratmadan versin.kızlar ben dünden beri adaçayı içiyorum,maydonoz dereotu yiyorum,vitaminler kullanıyorum işallah fayda görürüm.deneyin öneririm...
Ben tarih mezunuyum ama sosyal bilgiler öğretmenliği yapıyorum branş değiştirdim.ne güzel bak mesleki açıdan da yardımlaşırız.ben senin ablanım meslektede daha kıdemliyim.her konuda paylaşımda bulunuruz.nalanla sohbetimizde belirttiğim gibi insanların sorularından bıktığım için kendimi siteye verdim.Özelden yazışabiliyor muyuz.msn adreslerimizi alıp görüşsek olur mu?nalan ve seninle meslektaş olduğumuz için ve anne olma arzusunda olduğumuz için paylaşacak çok şeyimiz olduğunu düşünüyorum.normalde herkese msn verilmez tabi ki ama sizlerle sakıncası yoksa irtibatta olmak istiyorum.mümkün mü? özele nasıl yazıyoruz?
Evet haklısın stres yapmasak hiç bir şey olmayacak.stres hormonları bile etkiliyor ama işte kendimizce çabaya giriyoruz.dereotunu ve maydonozu çiğ yiyorum.limon sıkıp.adaçayını kaynar suda haşlayıp içiyorum.Hangi fakülte mezunusun?
umutsuz ay hala adını bilmiyorum hocanım...ben 29 oldum ablanım yani...2007 AĞUSTOSTA EVLENDİM.Korunmayı geçen ay bıraktık...KONYA Selçuk ün eğitim fak mezunuyum.aslen azeri kökenliyim.konyada yaşıyoruz.Ben de herkesle herşeyi paylaşamam insanlar zamanında çok güvenimi sarstı ben de uzak duruyorum insanlardan.aslında neşeli hayat dolu biriyim.eşim seninle yaşayan yaşlanmaz der.gerçekten de öyle...eşimin valizini hazırlamam lazım canım 15 dk müsade eder misin? sakınnnnnnnn ayrılmaaaaaaaa olur mu? öptüm..
slm kızlarrrrrrr nasılsınız iyi gecelerr
iyi geceler canım iyiyiz senden nbr
senin branşın ne, sosyalmi yoksa