gazan mübarek olsun hayatım......bende dün regl olunca hemen muhtemel yumurtlama zamanını ve şanslı zamanları söyledim benim zarif eşime ama sen bence çok kafaya takıyorsun bu mevzuu,sen bana tarih verdikçe benim canım bişey yapmak istemiyor dedi....ağzımı açarsam ne olayım bundan sonra....:çok üzgünüm:.....ama bu farklı yerlerden dekolte vermeyeceğim demek değil yani:dance:
SEN ONA BELLİ ETMEDEN BECERECEKSİN KIZIM:sm_cool:SEN KENDİN HESAPLA OGÜN SIRNAŞ:roflol::roflol:BEN ÖYLE YAPIYORUM:sm_cool:YOKSA ADAMIN DEDİĞİ DOĞRU KONSANTRE OLAMIYORLARMIŞ BENİMKİSİDE AYNI:sm_cool::sm_cool:
valla bence evde enjekte şart anacım.....muhtelif zamanlarda topladığın spermleri canın istedikçe enjekte edeceksin...nasıl ama:dance:
aylin kız nerdesinnnnnnnnnnnnklava: klava:
benide listeden çıkar canım benim dün regl misafirim teşrif etti kör olmayasıcaklava:
hayırlısı..
ama listeden silmiyoduk da silsek mi yoksa bi kısmını...
kızlar geldim ben ay çatlıcam adet olamayışımın 1.haftası deli olcam hamilede değilim dün gene test yaptım ay şimdide bi sitede okudum 10 günden önceki gecikmelerde %50 hata oranı olabilrmiş bu testlerin aman kafam karıştı
evet doğru olabilir çünkü doktorlar 7 günden sonra kesin gözüyle bakıyorlar
bak aklıma ne geldi bizim gelininde idrarda değilde kanda belli oldu gebeliği
nasip hazirana da yazılmışsın seni de silmiyoruz di mii???:1shok:
ciddi misin onun nekadar gecikmişti bilir misin
ilk 5 gün geçikmede başladı teste negatif 9 güne kadar yaptı testi negatif çıktı sonra bana yenge 9 gün oldu hala negatif çıkıyor dedi ve birlikte kan testine gitmiştik ki hamile olduğunu öğrendiğimizde şok olduk çünkü biz bir problem olabileceğini düşündüğümüz için gitmiştik
deme ya bak ümitlendim gene :icecream: ya çok aksizamana geldi işlerden doktora gidemiyorum. gülüm bence sne başla dersini çalışmaya madem akıntı falan var Şeniz saldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?