yok cnm ya bi geçsin günüm ondan sonra söz verdim kendime idrar testi bile yapmıyorum evde hazır bekliyorkaydirigubbakcemile3
cnm bende ısı takibi yaptım ne derece doğru bilmiyorumm ama 37,1-37 çıkıyor adete yakın düşmesi gerekiyormuş hamişken düşmezmiş bakalım doğru mu
senin kaçıncı gün 37 oldu evet öyle diyorlar ben zaten sadece bu ay bi yapim dedim sonra yapmıycam bir kezde böyle denemek istedim ama nafile..........
adete son 1 hafta kala cnm her yolu deniyoruz valla cnm ya napalım umut
evet doğru söylüyosun hayırlısı Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hamişlikler nasib etsin. sadece hamile kalmakla bitmiyor artık hamileliği sürdürmekte çok zor.
hoş geldin neşecim nazcım
hoş geldin neşecim nazcım
inşallahhh canımm ya allahım inşallah kabul ederrr dualarımızıııı nazımm..bu arada mervecim en yakın müjdeyi sen vereceksin heralde, dualarımız seninlee..
Kislar ya benimde belim ağriyo arada karnima bi ağri giriyo acaba yumurtlama belirtisi midir yoksa psikolojik midir anlamadim
selam arkadaşlar,
ben siteye yeni üyeyim....yazılarınızı okuyordum, ben de yazayım dedim...bende sizler gibi bebek isteyenlerdenim.Regl günüm 4 gün geçti.Yarın idrar testi yapıcam.Ama bu bekleme işi çok zor.....Allah isteyen herkeze bebek nasip etsin......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?