Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahelim,rumelilim,cancerim,boddim herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyytsabah zombi gibi uyandım ama bebişim aklıma geldikçe uykum açılıyor:teytey:Nasılsınız canlarım,ballarım,hamişlerim ve hamiş adaylarım:CüvCüv:
Hoşgeldin canım,sana da günaydın...:1hug:
Rahelim,rumelilim,cancerim,boddim herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyytsabah zombi gibi uyandım ama bebişim aklıma geldikçe uykum açılıyor:teytey:Nasılsınız canlarım,ballarım,hamişlerim ve hamiş adaylarım:CüvCüv:
günaydın kızlar hepiniz öpüldünüz yeni bir gün yeni umutlarla ve yeni güzel haberlerle süper geçer inşallah. seher doktor normal demiş sende moralini bozma ağlama nütfen. şimdi hamişler sana keseyi ne zaman gördüklerini söylesin çünkü ben de bilmiyorum. böyle enerjinizi bozup bebişleri üzüyosunuz. emelcim senden naber gördüm kadarıyla kart mart yok. ohhhh dedim yani. esma gülşen merve raziye fatoş aslı nabersiniz. dün pınar gelmiş akşam. gündüz gelmiyo bi türlü karşılamadık. diğer hatunlar siz nerdesiniz kuzum.
:çok üzgünüm: doktordan geliyorum gebelik kesesini göremedik doktor 10 gün sonra gene çağırdı normal dedi daha erken olabilirmiş ama 10 gün sonra kesin gözükmesi gerekir dedi kan testi yaptırdı saat 12 de alınacak senağlama