- 8 Ağustos 2008
- 7.607
- 1
- 42
seher cnm benımkı gozuktugune gore senınkı de gozukmesı lazım
gözükmedi benim doktor normal daha erkendir dedi almina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seher cnm benımkı gozuktugune gore senınkı de gozukmesı lazım
günaydın aylin günaydın merve günaydın almina
seher bak mervede normal diyo herkesin aynı olcak diye bişi yok dimi ama bugün görünmez on gün sonra gözükür inşallah bozma moraliniiii.
valla bilmiyorum kızlar doktorum çok iyi rahimde bi sorun yok dedi yumurtalıklarımdada yokmuş baktı hatta sağ taraftan yumurtlamışım bu ay onu bile dedi kan testi yaptırtı bide rahim ağzı kanseri testi için örnek aldı bilmiyorum ya üzüldüm yani işte neyse saat 12 de kan testini alayımda
seher endişe etmene gerek yok......kan testi sonucuna göre görüp görebileceğin ortaya çıkar....1500 lerde kese,10000 lerde embriyo,15000 lerde kalp atışı gözükür...ayrıca geç döllenme olabilir....
17 sınde olmam gerekıyodu 3 gun gectı utrasyonda gozukdu kesem 2 hafta sonra kontorol dedı kac haftalık deım dr 2 haftalık falandır dedı test sonucları pazartesı alınıcak
17 sınde olmam gerekıyodu 3 gun gectı utrasyonda gozukdu kesem 2 hafta sonra kontorol dedı kac haftalık deım dr 2 haftalık falandır dedı test sonucları pazartesı alınıcak
çok sağolun arkadaşlar
sehercim hiç üzülme bak papatyanın adetinde 3 gün geçmişti, senden sanırsam 1.
onun için endişelenme 2 gün var aranızda bak sen de 2 gün sonra bir dr'a git o zaman görürsüünn...
inan canım ilk haftalarda ne kadar çabuk büyüdüğüne inanamıyorsuunn..
vala anlamadım mervecım aslında benı pek tatmınde etmedı
su sonucları pazartesı alıyımda baska dr yolunu tuytarım
benim adetimin üstünden 5 gün bu gün geçişi canım
bebişim 2 haftalık kızlar kesemın resmı bıle elımde