Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin canım ben seher
Günaydın kızlar ben ctesi doktora gittim bebeğin kalp atışı durmuş başka aletlerle de baktılar durmuş dediler. Bu akşam saat 17,30 da bebeğim alınacak. Ctesi alacaktı doktor ama 6 saat aç kalmam gerekiyormuş bende maalesef toktum olmadı. Öle işte haber edeyim dedim size. Beni listeden silebilirsiniz. Kürtaja göre adet tarihimi veririm size. Hayırlısı olsun ne yapalım kısmet böyleymiş.
Aslı da kürtaj olmuştu bana bişeyler yazarsan sevinirim nasıl oluyo falan diye. Bana 1 ay sonra tekrar bebek çalışması yapabilirsiniz dedi
canım sen uzun zamandır korunuyosun normalde 1 yıl korunanlar 3ay sonra gebe kalıyo dıye bılıyorum korunma seklın dogum konturol hapıylamaı
hayir gulum normal yolla prezarvatif peki kasigimdaki agri niye devam ediyo hala:çok üzgünüm:canım sen uzun zamandır korunuyosun normalde 1 yıl korunanlar 3ay sonra gebe kalıyo dıye bılıyorum korunma seklın dogum konturol hapıylamaı
hayir gulum normal yolla prezarvatif peki kasigimdaki agri niye devam ediyo hala:çok üzgünüm:
o bu ay bendede var serpil bende bilemiyorum
sengun bende mide bulantisi filan yok ama senindemi adetin oluyor su an hem ben doktora gittim ama acil dioktoru muayene etti ama sadece eliyle karnima bastirarak adetim olmadan once ben sikayetlerimi syledim oda bana hamile olabilecegimi soyledi ben oyle suphelendim ben doktora apendis suphesiyle gittim cunku cok fenaydim bilmiyorumm:a015:
ben senin kadar fena olmadım sadece ağrı vardı sancı gibi cok değildi bide mide bulantısı vardı bende ara ara senin zamanı gectiyse bi doktora git