- 21 Mart 2008
- 841
- 22
sağol nazmiyecim bende öle diyorum vardır bunda da bir hikmet hayırlısı olsun...
evet canim hayirlisi buymuş malesef.inanki çok üzüldük ama elden ne gelir.rabbim inşallah sana yeni gelen bebeğinle bu üzüntünü unutturur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol nazmiyecim bende öle diyorum vardır bunda da bir hikmet hayırlısı olsun...
Günaydın kızlar ben ctesi doktora gittim bebeğin kalp atışı durmuş başka aletlerle de baktılar durmuş dediler. Bu akşam saat 17,30 da bebeğim alınacak. Ctesi alacaktı doktor ama 6 saat aç kalmam gerekiyormuş bende maalesef toktum olmadı. Öle işte haber edeyim dedim size. Beni listeden silebilirsiniz. Kürtaja göre adet tarihimi veririm size. Hayırlısı olsun ne yapalım kısmet böyleymiş.
Aslı da kürtaj olmuştu bana bişeyler yazarsan sevinirim nasıl oluyo falan diye. Bana 1 ay sonra tekrar bebek çalışması yapabilirsiniz dedi
evet canim hayirlisi buymuş malesef.inanki çok üzüldük ama elden ne gelir.rabbim inşallah sana yeni gelen bebeğinle bu üzüntünü unutturur.
asıyecım bebek karnında olurde haberın olmazdı sana zar verdı sen ıyı ve guclu olman lazım kı yenı bebıs olsun bıtanem senı cok sevıyoruz dıkkatet kendıne:1hug:
SEHER CANIM NOLDU??ADET GÜNÜN GEÇTİ ADET OLDUN MU?İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR CANIM..:CüvCüv:
üzerinden 3 gün geçti ama olmadım daha adet:CüvCüv:
sen gul benımde 1 gun gecdı dun olmam lazımdı hadı bakalım ıns bebısler gelır canımcım:sm_cool::sm_cool: