Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sasamazdı ama baklım canımcım
zeynep özel msj acık deyılmı
kızlar ben çok yoruldum artık 15 aydır deniyorum olmuyor dr bişi demiyor her ay başka bir umutla ama yine tükeniyor.. artık kalmadı... çok istiyorum günlerce saatlerce durmadan agladıgımı biliyorum çok stres yapıyorum belki ama rabbim banada herkesede tattırsın anneliği
19 unda hastalanmam lazım 2 gün bile kalmadı az önce evde test yaptım yine negatif ((
kızlar ben çok yoruldum artık 15 aydır deniyorum olmuyor dr bişi demiyor her ay başka bir umutla ama yine tükeniyor.. artık kalmadı... çok istiyorum günlerce saatlerce durmadan agladıgımı biliyorum çok stres yapıyorum belki ama rabbim banada herkesede tattırsın anneliği
19 unda hastalanmam lazım 2 gün bile kalmadı az önce evde test yaptım yine negatif ((
kızlarrrrrrrrrrrrrrr test yaptım evde pozitifffffffffffffffffffffffffffffff:CüvCüv:sositososito
kızlar günaydın....Seher cim tebrik ederim canım ..Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallahh...Biraz anlar bakalım belirtiler neydi? Herkesin dediği gibi gerçekten içinden bir his hamile olduğunu söylüyormu?
cnm maşşallah allah hayırlısıyla meleğine kavuşmayı nasip etsinn arkadaşımmmkaydirigubbakcemile5 evet bende bekliyorum hamiş olduğunu hissettin mi neler oldu değişiklik? yazarsan seviniriz
çok sağol canım inşallah sende hayırlı haberler alırsın
hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin bebişini sehercim. allah hepimizin darısı başına inşallah. eşine nasıl söyledin kimbilir nasıl sevinmiştir