Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
papatya1982 canım benim belli olmuyoki ağrı geçen akşam eve girdik eşimle kapıdan zor girdim sağ kasığıma sancı bi girdi kaldım 5 dk sürmüyo geçiyo iki gündür adet olcak gibi ara ara ağrılarım var ama gelen giden yok
sehercım adım almina aynı seyler bendede var sancı saplanması yok baklamım ıns hamışsındır cnm:lepi:
gizemx bugün günüm ama sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum sağ kasığımda ağrı var hala ara ara mide bulantısı yaşıyorum gögüslerimde şiş va akıntm var dün bu gün bilmiyorum anlıyacağın zaten bu ara her şeyim değişti geçen ayda regl oldum 2 gün sürdü bittiydi beklicez görcez artık
benimde seher 2 gunum var olucakmisim gibi agri var ama aksamlari oluyo gunduz bisey yok sendede oylemi
papatya1982 canım benim belli olmuyoki ağrı geçen akşam eve girdik eşimle kapıdan zor girdim sağ kasığıma sancı bi girdi kaldım 5 dk sürmüyo geçiyo iki gündür adet olcak gibi ara ara ağrılarım var ama gelen giden yok
ben hala olmadımm
ağlasam mı:roflol::roflol:gülsem mii:roflol::roflol: