Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi canım sende sade esnemek var ben uyku diye ölüüyorum iki gündür sağ kasığım çok ağrıyo iş yerinde zor duruyorum resmen içim geçiyo arada:roflol:
asiye canım senin son durum ne geçmişi okuyamadımHerkerse günaydın kızlar
herkese günaydın nasılsınız bakem bugün?
günaydın hamişler süper ya bugün bütün hamişlaerimiz erkenden burada nasılsınız bakalım kızlar yeğenlerimiz nasıl
günaydın esma fatoş hamişler burda anlaşılan diğer kızlar ayşe nasip merve aslı asiye gülşen sinem şebnem emel derya uyanamadılar galiba unuttuklarımda herkese günaydın hihoyyyt
raziş nasılsın canım aynı uyku problemi bendede var bir türlü dinlenemiyorum canım hep uyumak istiyor ama henüz ben hamiş olamam yumurtlama dönemim yeni başladı çünki sen olabilirmisn hamiş :))))
kızlar hepinizin günü aydın olsunnn...Umarım herkes iyidir....Esma hoşgeldin...Raziyecim seninle regl günümüz aynı tarih.Sende herhangi bir belirti var mı? Aslıcım Fatoşum deryam siz nasılsınız? Henüz aramızda olmayanlar: Ayse nasip merve gülşen başka kim vardı unuttum şimdi..Sizler nasılsınız?
kızlar hepinizin günü aydın olsunnn...Umarım herkes iyidir....Esma hoşgeldin...Raziyecim seninle regl günümüz aynı tarih.Sende herhangi bir belirti var mı? Aslıcım Fatoşum deryam siz nasılsınız? Henüz aramızda olmayanlar: Ayse nasip merve gülşen başka kim vardı unuttum şimdi..Sizler nasılsınız?
Merhabaaaaaaaaaaaahihoyyythihoyyythihoyyyt
Sonunda ilk günaydın diyen hamiş ben olabildim nikayet.herkese günaydınlarrrrrrrr:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Esmacım canım iyiyim bugün doktoragidicem öğleden sonra sonuçları alıcam ona göre karar verecekler bakalım. Bu benim doktorumun eşi poliklinikte çalışıyor ilk önce o değerlendirecek sonra ctesi sonuçlara göre eşi bakacak. Bugün az çok durum belli olacak.
İşin kötüsü nezleyim hiç halim yok gözlerim şiş ve sürekli burnum akıyor abim alıp götürecek beni arabayla. Gidecek halimde yok çünkü.
Hayırlı haber alırım inşallah canım
:lepi:
demek ki sende hamişsin :CüvCüv: inşallah canım dileklerimiz kabul olur hamiş kalırız
teşekkürler canım sen nasılsın
ya galiba ben deliyim bunu anladım ya durmadan bebeğime bişey olacakmış gibi geliyor
önceki ikisinden dolayımı acaba
ama öncekilerde birinin kalp atışlarını alamadı doktor diğerleri ikizdi sürekli kanamam vardı
bunda yok bir gün midem bulanmasa korkuyorum
mesela bu sabah bulanmadı çok korkuyorum kızlar bişey olmaz demi bebişime
ne olur kızmayın bana elimde değil
hoş bulduk canııımmm ne habersiniz yakızlar hepinizin günü aydın olsunnn...Umarım herkes iyidir....Esma hoşgeldin...Raziyecim seninle regl günümüz aynı tarih.Sende herhangi bir belirti var mı? Aslıcım Fatoşum deryam siz nasılsınız? Henüz aramızda olmayanlar: Ayse nasip merve gülşen başka kim vardı unuttum şimdi..Sizler nasılsınız?
evet canım inş. bende artık bebişime kendim bakmak istiyorum eşimde esma sana işe git demem benden öyle birşey bekleme ama gitmede diyemem dedi karar senin kararın diyoresmacım canım bomba gibi bir dönüş yaptın dimi hayatım bende hamişliğimin sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum ve ondan sonra işi bırakıcam bebişimle ben ilgilenicem .
mervecim şekercim çok fazla çalışamıyoruz bu ay ama bugünden itibaren devam yine
asişim nasıl oldun canım raziş ne nasılsın deryacım bebiş nasıl kocam bişey diyormu unuttuklarım küsmeyin sakın hepinizi seviyorum
sence ben sana kızarmıyım derya kızarım demi lütfen kötü şeyler düşünme benim mid ebulantım geçti ne yapacağım şimdi bebişime birşeymi oldu diye kafayıomı yiyeceğimteşekkürler canım sen nasılsın
ya galiba ben deliyim bunu anladım ya durmadan bebeğime bişey olacakmış gibi geliyor
önceki ikisinden dolayımı acaba
ama öncekilerde birinin kalp atışlarını alamadı doktor diğerleri ikizdi sürekli kanamam vardı
bunda yok bir gün midem bulanmasa korkuyorum
mesela bu sabah bulanmadı çok korkuyorum kızlar bişey olmaz demi bebişime
ne olur kızmayın bana elimde değil
hoşgeldin hayatım aramıza ben esmatesekurederım fatos arkadaslar gunaydın aranıza yenı katıldım umarım ıyı vakıt gecırırız
Esmacım canım iyiyim bugün doktoragidicem öğleden sonra sonuçları alıcam ona göre karar verecekler bakalım. Bu benim doktorumun eşi poliklinikte çalışıyor ilk önce o değerlendirecek sonra ctesi sonuçlara göre eşi bakacak. Bugün az çok durum belli olacak.
İşin kötüsü nezleyim hiç halim yok gözlerim şiş ve sürekli burnum akıyor abim alıp götürecek beni arabayla. Gidecek halimde yok çünkü.
Hayırlı haber alırım inşallah canım
ins hayırlı haberlerle donersın asış