Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sanırım susacaksınız neyse bende ev işlerimi yapayım o zaman görüşürüz
kizlar Gittim Kan Verdim.
2 Saat Sonra çikar Sonucu
Karmakarişiğim
Karmakarişiğim
Karmakarişiğim
canımmmmmm hadi hayırlısı inşallah ALLAH'IN izniyle müjdeli haberlerini burada bizlerle paylaşırsın nere gittin kan tahlili vermeye şuanda nerdesin? sonucu alır almaz hemen yaz bak meraklandırma bizi ayyyyy canım ya inşallah sende hamilesindir:))) hadi dualarım seninleeee:))) kendine diikkat ett:dance:
hoşgeldin canım, adını listeye ekliyoru o zaman, inşallah istediğin gibi olura.smerhaba kıslar ben de yeni üye sayılırım Bu cuma günü hürmetine inşşş... Rabbim en kısa zaman da bize de hamişlik nasip eder.... ben 2 yıl olcak temmuz da evleneli evlendiğimden beri bvebiş istiyorummmm şükürker olsun bilinmedik bi hastalık değil benimkisi adet düzensizliğim var bi kaç tedavi gördümDr.lar olur senin çocuğun diyolar şükürrrr.... ve bende umutla bekliyorum biliyorum bulcak bi gün beni mutlaka ama nolur şu mayıs ta bulsa....... evet yani bu ay umudum varrrr inşşş. o güzel haberi herkese duyurmak dileğiyleeeeee
beyazmelek iyi şanslar sudenazzz bugün benimde regl olmam gerkiyodu ama olmadım bakalım olursam eğer hazirana galiba eşlik etcem sana :teselli:
bu arada benide listeye alırmısınız...
sağol aylincim fakat listeniz nerde canım göremiyorummmm
:uhm: niye bana cevap vermiyonuz küstünüz mü bana :çok üzgünüm:
:sm_confused: bilmiyorumki öyle sandım işte :1rolleyes: sevindim :asigim: benim hiçbi belirtim yok karakız öyle bekliyorum işte. aslında bu ay deneyebilirsin çünkü bu ara senin ovulasyon tarihine denk geliyor diye hesaplamıştım çift çizgiyi yakalayabilir emin olabilirsin diye düşündüm. yanılmıyorum dimi?
canımmmmmm hadi hayırlısı inşallah ALLAH'IN izniyle müjdeli haberlerini burada bizlerle paylaşırsın nere gittin kan tahlili vermeye şuanda nerdesin? sonucu alır almaz hemen yaz bak meraklandırma bizi ayyyyy canım ya inşallah sende hamilesindir:))) hadi dualarım seninleeee:))) kendine diikkat ett:dance: