- 7 Mayıs 2008
- 7.418
- 10
kızlar bu iki gün benim için çok önemliydi.inşallah becerebilmişimdir dün yumurtladım kesin diye düşünüyorum.
fıstık tavukmuşsun gibi konuşuyosunn:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu iki gün benim için çok önemliydi.inşallah becerebilmişimdir dün yumurtladım kesin diye düşünüyorum.
valla ben onlarla zaman kaybetmiyorum bakıyorum istekliyim o zaman ateşim zaten yükselmiş oluyor:roflol::roflol:
fıstık tavukmuşsun gibi konuşuyosunn:roflol:
çatlakk:roflol::roflol::roflol: ben kendim yükseltiyom diyosun yani:roflol:
ben de hiç bakmıyorm, sadece yumurtlama günü civarını boş geçmemeye bakıyorum..
yumurtlama problemin var mı?
tamam anladım yahu
birazdan ayrıntıya girmenden korktum vallayasakkelime:roflol:
herhalde kızım o tarihe bakarsak ooo hiç sex olmaz ki:roflol:valla ben bekleyemem o kadar.o kadar düşkün olmama rağmen hala beceremiyorum ya ona şaşıyorum arkadaşlarım kızım senin kadar istekli olsak şimdiye kadar düzine kadar çocuğumuz olmuştu diyorlar naniknanik
KIZLAR DÜN GECE TAM GÜNÜMDE REGL OLDUM senağlama
BENİ LİSTEDEN SİLEBİLİRSİNİZZ senağlama
ARTIK UMTLARIM HAZİRANA KALDI senağlama
RABBİM TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN MELEKLERİMİZE
KIZLAR DÜN GECE TAM GÜNÜMDE REGL OLDUM senağlama
BENİ LİSTEDEN SİLEBİLİRSİNİZZ senağlama
ARTIK UMTLARIM HAZİRANA KALDI senağlama
RABBİM TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN MELEKLERİMİZE
aslında bilmiyorum.bizde yeni yeni deniyoruz ama 3aydır adt günlerime yakın hiç göğüslerim şişmezdi.hiç belirti olmadan olurdum.bu ay şimdiden başladı göğüslerim acımaya kasıklarımda sancılarım oluyor.normalde hep giderdim doktora düzensizliğim vardı bi sene önce şimdi düzene girdi yavaş yavaş 33 - 34 günde bir oluyorum daha önceleri 2 ayda bir olurdum.
vücudun hazırlanıyo sanırım..
benim de adetime 1 hafta falan kala hatta 5 gün kala belirti başlardı göğüslerimde, son aylarda 10 gün önceden şişmeye acımaya başladı, hamişim sanıyodum hep:roflol:
sööle kendiliğinden hamile kalanlara hayret ediyorum...:roflol::roflol:
valla bende hele birde ilk geceden hamile kaldım diyenler yok mu deli ediyorlar beni pes diyorum
valla bende hele birde ilk geceden hamile kaldım diyenler yok mu deli ediyorlar beni pes diyorum