hiiiiç belli olmass bu bebişlerin işi:roflol:yanı haklısın canım hamişliğin herdakıkasını bırlıkte yasayın.asker yolu beklemnın ne demek oldugunu cok ıyı bılırım ama evlıyken bu dahada zordur emınım.
allah yardımıcınz olsun canım.inş çabucak gıder gelır.
şimdi sen boyle dusunmeye baslayınca bebiş te cıkıp gelırmısşşş hehe:dance::dance:
hoşgeldin ablama.s.oh valla 2 saat yokluğumda döktürmüşsünüz yine ben geldim diye konuşmamazlık yapında yeminim olsun bir daha girersem
oh valla 2 saat yokluğumda döktürmüşsünüz yine ben geldim diye konuşmamazlık yapında yeminim olsun bir daha girersem
canım hayırla gitsin hayırla gelsin inşyaaaaaaa ben de çokk istiyoodum birlikte geçirelim o dönemi diye hayal kuruyodum:çok üzgünüm:
hiiiiç plan yapmamak lazım,belli olmuyoki..
bi de gülüm yaşta geldi 29 a.. bilmem anlatabildim mi:1no2: ama evet plan yasak di mi,Allah bilir..
çalışmalara devam tabee
oyyyyyyyy minicikin fotosu da mı varr:asigim: yesinler onu,hadi bekliyoss
sen cvp vermedindi bana,ultrasonu karnından mı çektiler?
oh valla 2 saat yokluğumda döktürmüşsünüz yine ben geldim diye konuşmamazlık yapında yeminim olsun bir daha girersem
kızlar akşama ne yapacaksınız ya bana fikir verin
sen önce bana regl tarihini verirmisin 9 muydu emin değilim
hayırlısı olsun ablam..sibelcim önce sen tebrik ederim ve bizi teyzoş yaptığın için tşklera.s.yeğenimize iyi bak
tabii kendinede
aylincim üzülme hayatım sayılı gün çabuk geçer sen biran önce bebiş yap teskeresinde bebişinle karşılamaya gidersin aşkım aşkım
canımmmm sağolun ya hepiniza.s.:enbuyukkk:aylincim umarım herşey gönlünüzce olur.....benim eşimde 4 ay önce geldi askerden ve hayırlısı allahtan ama bence bebek işini askerlik sonrası düşünürsen sanki daha iyi olur...tabikii gelene gelme demek olmaz ama sanki biraz yanında,yakınında olması eşinin kişiyi daha fazla rahatlatır.....allah her daim yardımcın olsun canım aldığınız tüm kararlarda
kızlar neden sustunuz ya aaa sıkıldım size neden sustunuz deyip oklava göstermekten
peki konuşmak istemiyorsanız konuşmayın ben gidiyorum bir daha gelmemek üzere kendinize çok iyi bakın
listeyide ayşeye bırakıyorumKötü Kazen
kızlarr benim reglm de 3 temmuz.ama bu aydan pek ümitli değilim.evde duramadığımız için pek çalışamadık açıkçası.yumurtlama günü bi gün öncesi bir çalışma hareketimiz olmuştu.başka da yok işte.şimdi 21.gün de falanım ama ümitsiz vakka çalışsak da boş herhaelde
kızlar neden sustunuz ya aaa sıkıldım size neden sustunuz deyip oklava göstermekten
peki konuşmak istemiyorsanız konuşmayın ben gidiyorum bir daha gelmemek üzere kendinize çok iyi bakın
listeyide ayşeye bırakıyorumKötü Kazen