Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emel Cımm Ya Bızden Baska Kımse Yokk Muuuu?aaa Nereye Gıttı Bu Mıllet Daha Aksam Olmadıkiiiiii
son kez ayşe esma aylin nazmiuye gülşen sibel konuşmayacakmısınızklava:
kızlar neden sustunuz ya aaa sıkıldım size neden sustunuz deyip oklava göstermekten
peki konuşmak istemiyorsanız konuşmayın ben gidiyorum bir daha gelmemek üzere kendinize çok iyi bakın
listeyide ayşeye bırakıyorumKötü Kazen
yok yok sen şimdi tam dayaklık oldun abla mabla demicem haaaaaklava:valla bozuluyorum ben gelince herkes susuyor ben yokken muhabbettin hatti hesabı yok işiniz varsa işimiz yoğun deyin bende kafama saçma sapan şeylerle doldurmayayım
valla bozuluyorum ben gelince herkes susuyor ben yokken muhabbettin hatti hesabı yok işiniz varsa işimiz yoğun deyin bende kafama saçma sapan şeylerle doldurmayayım
valla bozuluyorum ben gelince herkes susuyor ben yokken muhabbettin hatti hesabı yok işiniz varsa işimiz yoğun deyin bende kafama saçma sapan şeylerle doldurmayayım
yaa allah allah...bak benı gormuyonmu sen yaaasenağlama
nıye sen gelınce sussun herkess.işleri vardı tabıkıdeeeee
kaç saatir burdayım bakıyorum sayfayı yeniliyorum hala aynı ben kızmayayımda kim kızsın en son birşey yazdım kimse yorum yapmadı:çok üzgünüm:
ovülasyon tarihinden bi kaç gün sonra kasıklarıma ağrı girdi ve 10 gün devam etti
adet sancısı gibi değildi ve kesin üşüttüm eyvahhhh oldum tabi..
hap kullanmam gerekecek diye çok korktum
adete 1 hafta kala ağrı kesildi
sonra bel ağrısı ama her dakika hissettiriyodu kendini
şüphelendim çünkü adet öncesi sadece kasıklarım ağrırdı
ve gidip fortel gebelik testi alıp yaptım negatif ((
kahroldum ama nasip temmuza demekten başka çare yoktu
21 haziran günü kendi kendime bugün gelecek kırmızılar ne göğüs ağrısı var ne başka belirti diye geçirdim içimden
allah allaaah hala yok kırmızııı
pazar oldu hala yok
p.tesi oldu yooook
dayanamadım ve ucuz testlerden aldım
ilk anda çıkmadı bi dolandım odada ve tekrar baktım o da neee silik çizgi
sonrada kan testi ve 358 sonuç :)))) 3.5 haftalık falan yani
ya bunların hepsi bende de oldu:1shok:
kaç saatir burdayım bakıyorum sayfayı yeniliyorum hala aynı ben kızmayayımda kim kızsın en son birşey yazdım kimse yorum yapmadı:çok üzgünüm:
gülümm iki gündür bana kaçkez oldu aynısı, sen niye alınıyon hep yafklava:
kimse olmayınca sörf yapıp eğlenceli ya da işe yarar bişe okursam sizinle paylaşıyom..
neye yorum bekledindi sen dur bi bakim bari,dur üzülme kıyamasssslaaaaaara.s.
nasıp ablacım kantestı yaptırdınmıkııı sennnn
hamişmisin yaniii anlamadım ben aksam oldu durdu kafam
e bu da hamişlikten mi yoksa:uhm:ağlarım işte bananesenağlamasenağlamahemide salya sümük oh olsun
bilmiyorum aylin ben bugünlerde gerçekten alıngan oldum alınıyorum sonra dan yaptığım alınganlığa gülüyorum
benim de 0,05 çıktı.. ama hamiş olmayanda 0 ile 5 arası çıkarmış.ben test yaptırdım 0.00 çıktı ama millettin ki kusuratlı hep yani 0.01 0.03 gibi buda benim kafamı karıştırdı alet bozukmu acaba diye sonra adetim 20sinde başlayıp 21inde kesilmesi arkasından okuduğum yazılar vs
gülüm valla ne bilim, sen hamiş ötesi bişesin o zaman:sm_confused:
ya aslında ben hep sana sorcam unutuorm, sen 2 yıldır istiyon bebiş olmuyo di mi, hiç dr a gittin mi nedenini araştırmaya?
ben test yaptırdım 0.00 çıktı ama millettin ki kusuratlı hep yani 0.01 0.03 gibi buda benim kafamı karıştırdı alet bozukmu acaba diye sonra adetim 20sinde başlayıp 21inde kesilmesi arkasından okuduğum yazılar vs