mrb.arkadaşlar...çoktandır görüşemiyorduk..17 haziranda regl oldum...bugün 8.günüm..işallah bu ay hamiş olurum.çalışmalara başlayacaz artık siz de dua edin arkadaşlar..
ooooooooo kızlar amma kaynatmışsınızz yaa..emel cım hosgeldın gecmısolsun bu arada.
esmacım nasılsın canım
ooooooooo kızlar amma kaynatmışsınızz yaa..emel cım hosgeldın gecmısolsun bu arada.
esmacım nasılsın canım
canım Hp Dua Ediyoruz Zaten Birbirimize
Kız Emel Sende Git Yat Benim Için Ne Olur çok Uykum Varrr
nerelerdesin kız sen nazmiye cadısıklava:
iyiyim canım ama çok uykum var benim kırmızı kartı bekliyorum bakalım ne zaman gelirsee sende ne var ne yok
ya canım buaralar bıraz sınırlerım bozuktu pek gorunmedım okumakla yetındım.dur canım belkı vardır kanda da gorunmemıstır nazlılar ya hanıııı
ya bende de bısey yok ıste dun klomene basladım gene onumuzdekı pazartesı doktor gene ıgne ve calısmalarr bakalımmm buay ne olacakkkkk
inş. kanda çıkmamıştır ama pek ümidim yok canııımm yasenağlama
TEŞEKKÜRLER CANIMIN İÇİ SENDE HOŞ GELDİN AMA HASTALIK DİNLEMEYECEM BU İKİ GÜN ÇÜNKÜ YUMURTLAMA GÜNÜM BİTİYORsenağlama
ben geldimma.s.
kızlar biraz keyfim kaçtı, hayırlısı gerçi de, kociş acil askerlik planı yapmış,ağustosta gitmeyi düşünüyo, ne dersin diye sordu... senağlama
çok karıştım yaasenağlama
amin gülüm besenağlamahosgeldın canımm.ayy kıyamam asker yoku bekelyecen he.hayırlısı olsun canım ya
ben geldimma.s.
kızlar biraz keyfim kaçtı, hayırlısı gerçi de, kociş acil askerlik planı yapmış,ağustosta gitmeyi düşünüyo, ne dersin diye sordu... senağlama
ben geldimma.s.
amin gülüm besenağlama
bi yandan belki hayırlısı böle diorum bi yandan nasıl geçicek diyorum, gerçi büyük ihtimal kısa dönem olur ama, sen bana sor kısa mı uzun musenağlama
bi yandan da tabi bisim bebişi düşünmedimm diil,
hamiş kalsam da ilk hamişliğimde kaocişim yanımda olamıcakksenağlama
hayırlısı nasılsa onu nasip etsin llahım,sağlıkla gitsin gelsin inşallah..
O askere gitmeden hamiş olma birlikte tadını çıkarın şüle benim yaptıım gibi salata yap aşkım meyve getir canım yerleri süpür bitanem dersin çok zevkli oluyor :roflol::roflol:Ama çalışmalara devam haaaaaaaaa korunma sakınnnklava: Bu arada boşluk bulursam öteki scanner da taratıp koycam kuzumun fotosunu
oh valla 2 saat yokluğumda döktürmüşsünüz yine ben geldim diye konuşmamazlık yapında yeminim olsun bir daha girersem