Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol::roflol:EH YANİ SİZ YOKMUSUNUZ KOPTUM BURDA GÜLMEKTEN:roflol:NERDEN GELİR BÖYLE ŞEYLER AKLINIZA:roflol::roflol:
anladım zaten gülüm:roflol:Var benim gözlük de takmıyorum takamıyorum :1no2::1no2:
erkekler ah erkekler...İYİYİM HAYATIM.SADECE KOÇİŞE KIZGIN ADAM BİRŞEY YOKMUŞ GİBİ BENİ BİRA İÇMEYE DAVET ETTİKötü Kazen
AŞKIM KENDİNE İYİ BAK İYİ AKŞAMLARa.s.
ZATEN ONUN İÇİN KATLANMIYORMUYUM HERŞEYE BUNUN EVİLİYATIDA VAR HAYATIM UFACIK ŞEYDEN EVİ TERK EDECEK YAŞI GEÇTİM:roflol:
aminn, gel sen de katıl:dance:kızlar allah neşenizi bozmasın............
aaaaaaaaaaaaa bu arada ben o gelin damat resmine hiç dikkatli bakmamışım yaaaaaa
daaa yeni farkettim ilahi :))
gözlük siparişini üçlüyoruuuuzzsırnaşık şey
aaaaaaaaaaaaa bu arada ben o gelin damat resmine hiç dikkatli bakmamışım yaaaaaa
daaa yeni farkettim ilahi :))
aha bi gözlükte buraya:dance::dance:
aylincim bu gözlük bahsi senden çıktı canım şimdi al bakalım hepimize birer tane benimki armani olsun lütfennnnnnn:roflol::roflol::roflol:
sana şu ikisi bi aradalardan alim de tek seferde kurtulim, hani şu kapak gibi açılıyo ya:roflol:sengözlerimebaksanab
sengözlerimebaksanab
sengözlerimebaksanab
yanında bide güneş gözlüüüüü istiyom heee
oldu tatlım, ne demek sana da orjinal çakma armanisinin en fiyakalısını alcemlülülülülülüaha bi gözlükte buraya:dance::dance:
aylincim bu gözlük bahsi senden çıktı canım şimdi al bakalım hepimize birer tane benimki armani olsun lütfennnnnnn:roflol::roflol::roflol:
aaa aşkolsun tabikiiiii:roflol:aaaaaaaaaaa ben kusur kalamam benimki amelininkinden olsun aylincimsengözlerimebaksanab
sana şu ikisi bi aradalardan alim de tek seferde kurtulim, hani şu kapak gibi açılıyo ya:roflol:
oldu tatlım, ne demek sana da orjinal çakma armanisinin en fiyakalısını alcemlülülülülülü
ben kaçtım kızlar, yarın görüşürüz..
öptüm hepinisiiiiiia.s.:enbuyukkk:
kızlar size bir soru üstüne görenler normal regl mi oluyor