- 4 Mayıs 2008
- 3.614
- 2
- 52
arkadaşlar ben biraz önce lavaboya gittim kahve rengi leke gördüm..asta olacam galiba
yerleşme lekeside olabilir o hemen ümitsizliğe kapılma :1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben biraz önce lavaboya gittim kahve rengi leke gördüm..asta olacam galiba
kul kendi kaderini yasr bahtına ne cıkarsa hiçbirsey demiyorum iysallah hepinizde kalırsınız ben kimseyi üzmek istemiyorum rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun iyigünler hepinize
ay ben geldim şimdik kızlar ben doğum kontrol hapı kullanıyorum kistim var ben genede bu ay belki hamiş kalırım diyorumm:) allahtan ümit kesilmez neler oluyorr nasipcim üzme kız kendini
esma ayşe gülşen nazmiye kızlar nerdesiniz
tamam kötü bir şakaydı özür dilerim küsmeyin bana yaaaaaa:çok üzgünüm:
mervem bende sendenim bizim yumurtalar çatlayacağına kist olmuş bende hap kullanacammmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlamaay ben geldim şimdik kızlar ben doğum kontrol hapı kullanıyorum kistim var ben genede bu ay belki hamiş kalırım diyorumm:) allahtan ümit kesilmez neler oluyorr nasipcim üzme kız kendini
hak ettim hayatımsen geç elime seni evire çevire döveceğim tamammı:mymeka:
mervem bende sendenim bizim yumurtalar çatlayacağına kist olmuş bende hap kullanacammmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama
tamam canım ama bidaha olmasınnnnklava:klava:klava:
neyse hamişliğine verip küsmüyoruz affedıyoruz bidaha böyle bi şaka yapmmmaaaaklava:
o zaman konuşun yoksa gidip uyuyacağım uykum geldi beklemekten:1hug:
nasip bak bu uyumalarında hamişlikten olmasın:)
uyu kız uyu ne yapalım beklicez artık seni......olacak o kadar ne yapalım....hamiş kısmısı yorgun olur şimdi.....bende kendimi dinlemiyim diyorum ama tuhaflıklar oluyor bendede....sahi nasip ateşini ölçtüm mü hiç...varsa evde ölçsene bi....CADIARZU
aman hele birazdaha karnı falan şissin bunun oturamıyorum kızlar sizinle uğraşamamda der bu bizeeeeeelaelaelaelaelae
aman hele birazdaha karnı falan şissin bunun oturamıyorum kızlar sizinle uğraşamamda der bu bizeeeeeelaelaelaelaelae