- 20 Mayıs 2008
- 4.016
- 10
- 42
çok güzel haberim olursa görüşürüz
tam olarak nerdesin canım sen ben bornova çiğli narlıdere arası gidip geleceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel haberim olursa görüşürüz
inşallah hayatım kasık ve bel ağrısı son gaz birde sonklama başladı ilk defa bu neyin nasi anlamış değilimlaelaelaelaelae
he kız nerden bildin:roflol::roflol:ya ütü işini hallettikte şu temizliği nasıl halledecez:uhm::roflol::roflol::roflol:ütüleri toplamaya mı gittin şekerim
nedemek neyın nesı kardeşin ayak sesleriiiiii...yupppiiiii :dance::dance::dance:kardeş geliyooo:teytey::teytey:
tam olarak nerdesin canım sen ben bornova çiğli narlıdere arası gidip geleceğim
naber hayatım inşallah bakalım artık yalnız sonklama çok kötü ilk defa oluyor ha göğüslerde ağrı yok yalnız normal mi
he kız nerden bildin:roflol::roflol:ya ütü işini hallettikte şu temizliği nasıl halledecez:uhm::roflol::roflol::roflol:[/QUOT
kız misafir edersin onada geliriz aşk olsun vallahi ya kırıyorsun beni sende ben hamile kalınca bana bakmaya gelirsin karşılığında:roflol:
sen bi hamiş ol karşılıksız da geliriz canım aşkolsun yaniiiiiyerimseniben:1hug:
valla canım bılmıyorum kı ben hıc yasamadım nasıp olmadı daha..ama herkesın hamışlik belirtileri farklıdır bencee..sen tecrübelisin bıde bu konudaaa...ben bıraktım aman oram mı agrıyo burammı agrıyo dıye kendımı dınlemeyı olursa olur dıyom bakalım 4 gun kaldıı benım tahlıl yaptırmama
bu ne ya kızım ne kaynatmışsınız daha yeni bittirdim geçmişi okumayı:1shok:
ya kjızlar ben kantestını ılk defa yaptırıcam ne kadar surede bellı oluyo ac tok falan farkedıyomu
ya kjızlar ben kantestını ılk defa yaptırıcam ne kadar surede bellı oluyo ac tok falan farkedıyomu
yok fark etmiyor bizim burda ertesi gün veriyorlar
kızlar ben çıkıyorum malum koçiş bugün gidiyor markete gideceğiz çok kaynatmayın sonra okuması zor oluyor:roflol::roflol:
aç tok farketmiyo da benim yaptırdığım yer kargoyla ankaraya yolluyordu testi bi gün sonra alıyodum neticeyi azrada bi gün arayla iki kez yaptırdılar dış gebelik olma ihtimaline karşı yanlış hatırlamıyorsam ama yaptıracağın yer kendisi test ediyorsa o gün belli olması lazım bence hadi hayırlısı :1hug: